Vakantiereis Senver

Er is een nieuw initiatief om voor Senver-leden een vakantiereis te organiseren. De opzet is anders dan vorige jaren, namelijk niet te ver weg, het programma in eigen hand houden, leuke excursies maar niet te lang in de bus zitten en de nadruk op gezelligheid, ook ’s avonds. De initiatiefnemers zijn Ella van den Bogaard, Helmi Duijvestein en Ineke van de Rotte, zie de foto.

Zij gaan samen met chauffeur Jan van Dijk, bekend van de Zomerschool-uitstapjes, een midweek voorbereiden van 9 tot en met 13 september. De reis gaat naar Blankenberge aan de Belgische kust. Vandaaruit worden er uitstapjes naar Brugge en Damme gemaakt, naar andere kustplaatsen en naar Ieper. Ella, Helmi en Ineke werken de komende tijd het programma verder uit. De kosten zullen uitkomen op een bedrag van ca. € 400 per persoon.

Het is belangrijk te weten dat in deze reis-opzet alleen tweepersoonskamers beschikbaar zullen zijn. Dus u kunt alleen inschrijven als u een maatje hebt of vindt. Er is ook een mogelijkheid dat de vakantie-leiding voor u bemiddelt om een gezellig kamer-maatje te vinden.

Op de hoogte gehouden worden? Wilt u op de hoogte gehouden worden, of hebt u vragen? Stuur een e-mail naar vakantiereis@senver.nl – die mail komt terecht bij de drie vakantie-dames. Zo spoedig mogelijk volgt hier en in het maandblad meer informatie over het hotel, de kamers en het programma. En dan kunt u zich ook inschrijven.