Fietsen

Dinsdag 27 aug. hadden we prachtig zonnig weer. Om 10 uur nog wat frisjes, maar later op de dag tot boven de 30 graden en bijna geen wind en wolken. De opkomst was behoorlijk groot, 25 fietsers, Inclusief 5 man van de werkgroep.     

Via de nog bloeiende hei bij Het Bluk ging het via Laren naar Blaricum. Na een uurtje fietsen tijd voor een kopje koffie bij  Blaricum Beach. Voor bijna iedereen een plekje in de schaduw, want het zonnetje begon al aardig te prikken. Na de koffie de Stichtse brug over en langs het Eemmeer richting Nijkerkernauw. Het laatste gedeelte van dit stuk in de schaduw van de bomen, wat zeer welkom was.

Halfweg de route de brug over om in de provincie Gelderland te komen, waar we een stuk langs de zuidkant van het Eemmeer gefietst. In Bunschoten bij Restaurant de Kooi stonden gereserveerde tafels klaar om de lunch te gebruiken, die iedereen zich wel liet smaken.     

Hierna was het laatste traject weer terug naar Hilversum aan de beurt. Dit was een warm stuk met weinig schaduw. Maar met wat extra stops om water  te drinken, was het goed te doen. Al met al een fijn en warme fietsdag gehad.