Vakantiereis Senver

Midweek van 9 tot en met 13 september

De vakantiereis die aangekondigd werd in het decembernummer van het Senver-blad gaat bijna zeker door. De eerste reacties zijn zo enthousiast, dat de officiële inschrijving geopend wordt. Er is een informatieochtend op zaterdagmorgen 9 februari voor wie meer wil weten of alvast wil kennismaken.

Een gezellige vakantiereis naar de Belgische kust, niet te ver weg, en met een gezellig programma, dat is wat de nieuwe vakantiecommissie van plan is. De commissie, die bestaat uit Ella van den Bogaard, Helmi Duijvestein en Ineke van de Rotte, heeft met bus-ondernemer Jan van Dijk een leuk programma samengesteld, met excursies naar Brugge, Ieper, een tocht langs de kustplaatsen en een bezoek aan de beeldentuin Middelheim bij Antwerpen. Bovendien bereidt de vakantiecommissie ook een gezellig avondprogramma voor.

De kosten zijn intussen ook bekend, per persoon kost deze vijfdaagse vakantie € 375,00. De kosten gaan uit van het gebruik van tweepersoonskamers.

U geeft zich samen met iemand anders op, of wij zoeken een maatje voor u.

Op een andere manier, gebruik makend van eenpersoonskamers, is het organiseren van vakantiereizen door Senver niet mogelijk gebleken.

Het vertrek is op maandagmorgen 9 september, en we zijn terug op vrijdagavond 13 september, na het diner. Drie keer die week betaalt u zelf de lunch, wat natuurlijk beperkt kan blijven tot een broodje op een bankje. Verder zijn alle kosten erin meegenomen, ook die van excursies. De kosten van drankjes bij het eten of ’s avonds zitten er niet bij in, maar dat spreekt voor zich.

Informatie en kennismaking

Hebt u behoefte aan meer informatie of wilt u kennismaken met wie er nog meer meegaan, kom dan naar de informatie-ochtend op zaterdag 9 februari, om 10.30 uur in het St. Annagebouw. Dit is het gebouw achter de Vituskerk aan de Emmastraat. U bent welkom, u hoeft zich niet vooraf op te geven. De vakantiecommissie kunt u bereiken via vakantiereis@senver.nl of bel met Ineke van de Rotte, tel. 035-6241880.