Jazzkoor in Kleintje kunst

  • Datum woensdag 20 december, 20.15 uur
  • Plaats Theater Kleintje Kunst, Kolhornseweg

Close-harmony jazzkoor DieJazzPast verzorgt de jaarlijkse Kerstshow van Kleintje Kunst. DieJazzPast is bestaat uit vijftien enthousiaste mensen. Ze zingen vier- tot vijfstemmig (SMATB) in verschillende muziekstijlen zoals jazz, latin en bossa. Op deze avond brengen zij je in kerstelijke stemming met bekend en minder bekend repertoire in een swingend muzikaal jasje. Ook zingen ze enkele andere nummers die helemaal in de kerstsfeer passen en vertellen verhalen. Zoals u gewend bent, is ook de Kerstman weer aanwezig, Jo ho…..!
Aanvang 20.15. Hier kun je kaartjes bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...