Bestuur

Het bestuur van Senver stelt zich voor

Vanaf 2019 kent het bestuur zeven enthousiaste leden. Wie zijn dat nou, hoe zien ze eruit, kent u ze? En wat doen ze? In dit nummer maken we ruimte voor een foto-galerij en een kort overzicht van hun taken.

Wim Kozijn, voorzitter sinds 2016, leidt de vergaderingen en houdt zich bezig met het vervoer en zaken op gebied van informatie en dienstverlening.

Ook treedt hij af en toe op als geanimeerd spreker bij Poëzie- en Historie lezingen.


Marianne Ruigrok, secretaris sinds 2015, eerste aanspreekpunt voor van alles in de vereniging, zorgt voor alle verslaglegging en houdt de regie over alle regelingen en realisatie en uitvoering van projecten. Een deel van 2019 is ze op tijdelijke basis ook penningmeester.

Onze spin in het web.


Marijke Lubberding, algemeen bestuurslid sinds 2013, heeft in de achterliggende jaren een brede kennis van de hele vereniging opgebouwd.

Zij houdt zich onder andere bezig met: Zomerschool, diverse excursies, maandblad, vrijwilligers.


Jan Ilmer, algemeen bestuurslid sinds 2014, in zijn rugzak zit het pakketje van recreatie&ontspanning en sport&beweging. Hoe leuk kan het zijn.

En dan ondersteunt hij ook nog de penningmeester in zaken als contributie en kijkt mee bij de bezorging van het maandblad.


Marjan Kruimer, algemeen bestuurslid sinds 2017, zij gaat zich vooral concentreren op alle werkgroepen die onder Cultuur vallen en assisteert op onderdeel bij de Zomerschool.


Frans Stultiëns, algemeen bestuurslid en net nieuw per 2019, hij gaat samen met Marjan de grote portefeuille Cultuur onder zijn hoede nemen en ook deelt hij met voorzitter Wim de taken binnen Informatie en dienstverlening.


Seniorenvereniging Hilversum

Onze vereniging is op 3 september 2012 opgericht.
We staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55977898.
Het IBAN nummer van de vereniging is NL 69 INGB 0007389693


Contactadressen bestuursleden


Uittreksel Kamer van Koophandel

Hier vindt u het uittreksel van de Kamer van Koophandel: uittreksel.pdf


Statuten

Hier vindt u de statuten: statuten.pdf