Activiteiten met Pasen

Koffie, wandelen en een lunch op 2e paasdag

Het is een traditie en die houden we in ere: op tweede paasdag zijn er gezellige activiteiten om aan mee te doen.  We hebben een speciale commissie voor Pasen en Kerst. Deze keer heeft de commissie afspraken gemaakt met het sfeervolle restaurant Parc, aan de kop van de Oude Haven.  Er zijn drie activiteiten: een koffie-uurtje, een wandeling door de omgeving, en een lekkere lunch. Je kunt kiezen om aan één of meerdere activiteiten mee te doen.

Koffie-uurtje en wandeling

Om 11.00 uur gaan we aan de koffie, bij mooi weer op het terras van Parc. Voor 10.45 uur is het restaurant nog niet open, dus kom niet te vroeg.

Rond 11.30 uur vertrekken de wandelaars voor een rondje door de Oude Haven en het Spanderswoud. Tegen 13.00 uur zijn ze weer terug. Je kunt ook in het restaurant blijven voor nog een kopje koffie.

Paaslunch

En dan is er om 13.00 uur een heerlijke paaslunch. Daarbij kun je kiezen uit Van Menno brood met oosters gemarineerde kippendijen met allerlei lekkere dingen daarbij (€ 12,80). Of datzelfde Van Menno brood met hummus, ook weer met lekkere accessoires (€ 13,00) Of tenslotte Van Menno brood met gerookte zalm met van alles erop en eraan (€ 15,40). Daar komen de kosten van de drankjes e.d. nog bij natuurlijk.

  • Datum maandag 1 april 11.00 uur (koffie), 11.30 uur (wandeling) en 13.00 uur (lunch)  
  • Restaurant Parc, Havenstraat 58, enkele parkeerplaatsen op de Taludweg.  Toilet is niet op de ‘begane grond’, maar met de trap naar beneden.
  • Aanmelden -omdat de ruimte beperkt is- is aanmelden voor het koffie-uurtje nodig net als wanneer je mee wilt wandelen. Aanmelden is helemaal noodzakelijk als je mee wilt lunchen. Doe dat uiterlijk vrijdag 29 maart. Stuur je aanmelding naar inschrijving@senver.nl of bel met Mieke Gianotten, tel. 035-6854825
  • Stadsauto de Stadsauto rijdt op 2e paasdag, zie pagina 2 van dit Maandblad.