Concerten met de Senverbus

Muziekactiviteiten met de Senverbus

Aanmelden: De uitstapjes van de Senverbus zijn voor alle Senver-leden bedoeld. Mensen die buiten Hilversum of in de Hilversumse Meent wonen kunnen ook mee met de uitjes maar worden gevraagd naar de bibliotheek te komen of een andere goed bereikbare opstapplaats in Hilversum. Bij annuleren later dan een week voordat de activiteit plaatsvindt betaalt u de kosten tenzij een ander in uw plaats meegaat.

Aanmelden: op werkdagen tussen 9.00 -12.00 uur bij reserveringslijn Senverbus,
tel 035-2400270, bij voorkeur in de eerste week van de maand.

Overintekening: bij teveel aanmeldingen wordt het uitstapje herhaald op een andere dag. Bij de aanmelding hoort u of u direct geplaatst wordt of dat u op de wachtlijst wordt gezet. Zodra nieuwe data bekend zijn wordt gevraagd of u dan mee kunt.
 Rollator: als u een rollator wilt meenemen, dit graag bij aanmelding aangeven.


TivoliVredenburg Lunchconcert

Dit seizoen gaan we ook weer naar de lunchconcerten in Tivoli/Vredenburg. Beide concerten zijn in de grote zaal en het orkest bestaat uit talentvolle studenten van het Utrechts Conservatorium. Het programma is op dit moment nog niet bekend. Na afloop gaan we lunchen en vervolgens rijden we via een mooie route weer naar huis.

  • Datum Vrijdag 1 en 29 november
  • Tijd Ophalen tussen9.30 en 10.30 uur en ca. 17.00 uur thuis
  • Kosten € 17,00.

Koffieconcerten Amersfoort

U kunt mee naar een koffieconcert in de Sint Aegtenkapel in het oude centrum van Amersfoort. Deze worden op de eerste maandag van de maand uitgevoerd door pianist Wouter Harbers. Het concert op 4 november voert hij uit samen met de violist Robert Cekov. Op 2 december speelt hij Traumerei en Nachtmusik. Na afloop gaan we gezellig ergens lunchen in de omgeving.

  • Datum Maandag 4 november en 2 december
  • Tijd Ophalen tussen 8.30 en 9.30 uur en ca.16.00 uur thuis
  • Kosten € 19,00. Toegang gratis, collecte bij de deur.