Concerten met de Senverbus

Muziekactiviteiten met de Senverbus

Aanmelden: De uitstapjes van de Senverbus zijn voor alle Senver-leden bedoeld. Leden kunnen ook niet-leden meenemen. Mensen die buiten Hilversum of in de Hilversumse Meent wonen kunnen ook mee met de uitjes maar worden gevraagd naar de bibliotheek te komen of een andere goed bereikbare opstapplaats in Hilversum. Bij annuleren later dan een week voordat de activiteit plaatsvindt betaalt u de kosten tenzij een ander in uw plaats meegaat.

Aanmelden: op werkdagen tussen 9.00 -12.00 uur bij reserveringslijn Senverbus, tel 035-2400270, bij voorkeur in de eerste week van de maand.

Overintekening: bij teveel aanmeldingen wordt het uitstapje herhaald op een andere dag. Bij de aanmelding hoort u of u direct geplaatst wordt of dat u op de wachtlijst wordt gezet. Zodra nieuwe data bekend zijn wordt gevraagd of u dan mee kunt.  Rollator: als u een rollator wilt meenemen, dit graag bij aanmelding aangeven.


Muziekgebouw IJ

De lunchconcerten zijn een prachtige kans om kennis te maken met het Muziekgebouw IJ, groot jong talent en fantastische muziek.

Het programma van september wordt georganiseerd samen met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds stelt jonge, getalenteerde musici in staat om uitmuntende instrumenten te bespelen die anders voor hen financieel onbereikbaar zijn.

Het programma van oktober en november wordt uitgevoerd door de beste studenten met het Conservatorium van Amsterdam. Vooraf gaan we koffiedrinken en na afloop lunchen we op een mooie plek.


  • Datum Donderdag 4 oktober en 1 en 15 november
  • Tijd Ophalen tussen 9.30 en 10.30 uur en ca. 17.00 uur thuis
  • Kosten Voor Senver-leden € 17,00. Niet-leden € 19,00.