Concerten met de Senverbus

Muziekactiviteiten met de Senverbus

Aanmelden: De uitstapjes van de Senverbus zijn voor alle Senver-leden bedoeld. Mensen die buiten Hilversum of in de Hilversumse Meent wonen kunnen ook mee met de uitjes maar worden gevraagd naar de bibliotheek te komen of een andere goed bereikbare opstapplaats in Hilversum. Bij annuleren later dan een week voordat de activiteit plaatsvindt betaalt u de kosten tenzij een ander in uw plaats meegaat.

Aanmelden: op werkdagen tussen 9.00 -12.00 uur bij reserveringslijn Senverbus,
tel 035-2400270, bij voorkeur in de eerste week van de maand.

Overintekening: bij teveel aanmeldingen wordt het uitstapje herhaald op een andere dag. Bij de aanmelding hoort u of u direct geplaatst wordt of dat u op de wachtlijst wordt gezet. Zodra nieuwe data bekend zijn wordt gevraagd of u dan mee kunt.
 Rollator: als u een rollator wilt meenemen, dit graag bij aanmelding aangeven.


Koffieconcerten Amersfoort

U kunt mee naar een koffieconcert in de Sint Aegtenkapel in het oude centrum van Amersfoort. Deze worden op de eerste maandag van de maand uitgevoerd door pianist Wouter Harbers. Het concert op 4 november voert hij uit samen met de violist Robert Cekov. Op 2 december speelt hij Traumerei en Nachtmusik. Na afloop gaan we gezellig ergens lunchen in de omgeving.

  • Datum Maandag 3 februari
  • Tijd Ophalen tussen 8.30 en 9.30 uur en ca.16.00 uur thuis
  • Kosten € 19,00. Toegang gratis, collecte bij de deur.

Concertgebouw Openbare Repetitie met Senverbus

We gaan opnieuw naar de openbare repetities van het Koninklijk Concertgebouworkest in de Grote Zaal van het Concertgebouw. De eerste onder leiding van Thomas Engelbrock, de tweede met dirigent Semyon Bychkov en de laatste met Herbert Blomsted.

Het concert duurt een half uur maar u krijgt dan wel een heel orkest van uitmuntende kwaliteit te horen. Na afloop gaan we op een mooie plek gezamenlijk lunchen.

  • Koninklijk Concertgebouworkest, Iván Fischer (dirigent)

  • Datum Woensdag 26 februari, 11 maart en 22 april
  • Tijd Ophalen tussen 9.30 en 11.00 uur en ca. 17.00 uur thuis
  • Kosten € 18,00.


In het Muziekcentrum van de Omroep

Jubileumconcert Ruud Bos

Het is maar liefst zestig jaar geleden dat Ruud Bos (1936) als pianist aantrad bij het Leidseplein Cabaret. Voor het Goois Symfonieorkest is dit reden om deze muzikale duizendpoot te eren met een jubileumconcert op zondagmiddag 1 maart in zijn eigen woonplaats, Hilversum.

We kunnen zonder overdrijven stellen dat Ruud Bos ons naoorlogse muzikale landschap mede heeft bepaald. Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met die van Wim Sonneveld, Jasperina de Jong, Johnny en Rijk, Willeke Alberti, André van Duin en een keur aan andere artiesten voor wie hij liedjes schreef en prachtige arrangementen maakte.

Het muzikale eerbetoon zal plaatsvinden in het Muziekcentrum van de Omroep op zondagmiddag 1 maart. Solisten uit de musicalwereld zullen de bekende liedjes zingen en de middag wordt aan elkaar gepraat door presentator/cabaretier Ivo de Wijs.

  • Datum Zondagmiddag 1 maart 15.00 uur
  • Kaarten € 17,50 te koop via www.gooissymfonieorkest.nl of aan de kassa.
  • Plaats Muziekcentrum van de Omroep, Heuvellaan 33