Dagtochten met de Touringcar

Naar Kerstmarkt in Maastricht (volgeboekt)

De bus van Jan van Dijk rijdt op vrijdag 13 december in de aanloop naar Kerst naar het gezellige en bourgondische Maastricht. Het Vrijthof is compleet omgetoverd in een stukje Magisch Maastricht met een nostalgische uitstraling.

Maastricht is in december vol winterse taferelen zoals een schaatsbaan, talloze houten kramen waar je naar hartenlust kunt proeven van lekkernijen en cadeautjes kopen voor onder de kerstboom. Er is een heus stukje Dickens te beleven in de nagebouwde Dickens Village en er zijn oude ambachten. Het hele centrum van Maastricht doet mee.

Op de heenreis wordt er in de bus gezorgd voor koffie met koek. In Maastricht aangekomen kun je op eigen gelegenheid de Kerstmarkt op het Vrijthof bezoeken en ronddwalen in de leuke straten in en rond het centrum. Op de terugreis doen we een (weg-)restaurant aan waar een ieder zelf kan kiezen om nog wat te drinken of te eten.

  • Datum vrijdag 13 december
  • Vertrek 9.00 uur bij woon/zorgcentrum Lopes Dias op de hoek van Lopes Diaslaan
  • En om 9.15 uur bij Cafetaria Jan Kruis, aan de zijkant van winkelcentrum Kerkelanden
  • Vertrek vanuit Maastricht tijdstip wordt op de dag zelf in de bus bekend gemaakt
  • Aanmelden van 15 t/m 29 novemberbij Klara van den Born, per mail: kvandenborn<AT>ziggo.nl of tel. 035-6247016. Vermeld altijd tel nr. in de mail en ook bij inspreken op het antwoordapparaat.
  • Kosten € 19,95. Dit zijn alleen de buskosten en die betaalt u vooraf. Alle andere kosten gedurende de dag zijn voor eigen rekening. Als u van Klara hebt gehoord dat u mee kunt, dan dit bedrag overmaken op: NL 69 INGB 0007 3896 93 tnv. Seniorenvereniging Hilversum, onder vermelding van: bustocht Kerstmarkt Maastricht.