Dagtochten met de touringcar

Dagtochten met de touringcar beginnen weer

De lente komt eraan en ook de dagtochten met de touringcar van Eemland Reizen. Marianne Ruigrok en Marijke Lubberding hebben voor dit jaar weer zes tochten afgesproken, te beginnen in de maanden april, mei, juni en dan later in het jaar in de maanden september, oktober, november. Op onze eerste tocht vieren we de lente en gaan we heerlijk varen. Dat lees je hieronder. En alvast een tipje van de sluier:  in mei staat het eiland Texel met het Juttermuseum op het programma en in juni bewonderen we een pracht aan Rozen en lunchen we in een heuse Abdij.

Dagtocht op dinsdag 18 april

Varen door het groene hart

In een gerieflijke salonboot varen door het Groene Hart: een meer Hollandse belevenis kun je bijna niet krijgen. Na een mooie bustocht vanaf Hilversum maken we een vaartocht op de Kagerplassen en langs Kaageiland, glijdend door een afwisselend landschap van veenplassen, eilandjes, dorpjes, veertien gerestaureerde molens, en jawel: veel groen. De plassen zijn in vorige eeuwen ontstaan door turfwinning. De kapitein zal uitgebreid vertellen over wat aan ons voorbij trekt en intussen kun je genieten van een heerlijke koffietafel met soep en kroket. En bij zonnig weer is het op het bovendek nóg fijner. Na het varen op de plassen gaan we ook nog even uitwaaien op de boulevard van Noordwijk.

  • Datum dinsdag 18 april
  • Vertrek: in Noord Wijkcentrum Lopes Dias 9.45 uur. En in Zuid:  Cafetaria Jan Kruis, Kerkelanden10.00 uur. Terug in Hilversum 18.00 uur
  • Aanmelden via inschrijving@senver.nl  Als je niet kunt e-mailen, bel dan Ike Heerschop, 035-6857016. Bij aanmelding opgeven waar je instapt.
  • Kosten € 59,00 per persoon. Je krijgt een bevestiging van inschrijving en de rekening die je voorafgaand aan de dagtocht betaalt. Contant betalen in de bus is niet mogelijk
  • Begeleiding tijdens de dagtocht door Marijke Lubberding en Marianne Ruigrok. Bel op de dag zelf 06-51038921 als je plotseling niet mee kunt.