Dagtochten met Eemland Reizen

Varen op de Nederrijn naar Amerongen
Op donderdag 16 september

Terug van weggeweest is de maandelijkse dagtocht met de touringcar van Eemland-Reizen. Bedoeld voor wie niet meer zo goed ter been is en ook voor wie het gewoon gezellig vindt om er even lekker uit te zijn. Je hoeft bijna niet te lopen, maar laat je lekker rondrijden en -varen om te genieten van de natuur en de mooie omgeving. De dagtocht in september brengt ons eerst voor een koffiestop naar kaasboerderij De Weistaar met het kaasmuseumpje en een leuke landgoedwinkel. Dan rijden we door naar Wijk bij Duurstede.

We gaan aan boord voor een mooie vaartocht over de Nederrijn. Bij Amerongen de schutsluis door en via Elst, waar de Veluwe zich aankondigt, varen we naar Rhenen. Dat is het keerpunt en wenden we de steven weer naar ons instappunt. Aan boord genieten we van een lekkere broodjeslunch met soep en kroket. Vanuit Wijk bij Duurstede rijden we weer terug naar huis. Thuiskomst rond 17.00 uur

  • Datum donderdag 16 september
  • Vertrek in Hilversum-Noord Wijkcentrum Lopes Dias om 9.15 uur.
  • Vertrek in Hilversum-Zuid Cafetaria Jan Kruis Kerkelanden om 9.30 uur.
  • Vervoer We reizen met de touringcar van Eemland reizen. Er kunnen maximaal 43 personen mee. We volgen de geldende regels RIVM: dragen van een mondkapje in de bus is verplicht en spreiding van zitplaatsen om zo wat afstand te houden.
  • Kosten € 55,00 per persoon. U krijgt een bevestiging van inschrijving en ontvangt een rekening die u voorafgaand aan de dagtocht betaalt. Contant betalen in de bus is niet mogelijk.
  • Aanmelden via inschrijving@senver.nl Kunt u niet e-mailen dan belt u naar Ike Heerschop, tel. 035-6857016. Bij aanmelding aangeven of u instapt bij Lopes Dias of Jan Kruis.
  • Begeleiding dagtocht Marianne Ruigrok en Marijke Lubberding. Alleen op de dag zelf kunt u, indien nodig, Marianne bereiken op tel. 06-51038921