Het licht van Dudok

Winter-rondleiding ´Het licht van Dudok´

Op de dag na Kerst, 27 december, kunt u mee met een licht-rondleiding in en rond het Raadhuis onder leiding van een gids van het Dudok Architectuur Centrum (DAC). Er zijn meerdere van deze rondleidingen in de schemering, maar op donderdag 27 december speciaal voor Senver-leden.

Laat u verrassen door de bijzondere lichteffecten die architect Dudok gebruikte bij het ontwerp van ons wereldberoemde Raadhuis. De rondleiding gaat langs het gebouw en door de zalen. U hoort alles over het kleur- en lichtplan van Dudok en beleeft de effecten.

Na afloop van de rondleiding staat in het DAC een glaasje glühwein of warme chocolademelk voor u klaar.

Voorafgaand aan de rondleiding kunt u ook nog een kijkje nemen bij de tentoonstelling ´Hilversum Verlicht´ in het Dudok Architectuur Centrum. U ziet daar drie voorstellen voor een nieuwe feestverlichting in Hilversum.

  • Aanvang Ontvangst om 16.15 uur, start rondleiding om 16.30 uur. Afsluiting met chocolademelk/glühwein vanaf ca. 17.45 uur.
  • Aanmelden Deze rondleiding is een initiatief van de Kerstcommissie van Senver. Er kan een beperkt aantal mensen mee. Aanmelden vóór 10 december bij Cobi Buschman, cobi.buschman<AT>gmail.com of tel. 035-7728939.
  • Kosten € 9,00, te betalen bij de ontvangst om 16.15 uur.