Hoe gaat het met ons?

Hoe gaat het met u? En hoe vindt u onze dagelijkse oppeppers?
(Let op, het hokje website hoeft u niet in te vullen.)

En nog een ‘Let op’: uw bijdrage is soms niet meteen te zien. Waarom dat gebeurt snappen wij ook niet. Uw scherm verversen (op een laptop/computer is dat het kringeltje linksboven) helpt soms.

44 thoughts on “Hoe gaat het met ons?

 1. Dag Henja, Helmi en Ineke,
  Ik wil op dit moment alleen even kwijt dat ik het feuilleton
  echt spannend vind worden!

  Met vriendelijke groet,

 2. Wij genieten elke dag van de oppepper, we sturen de oppepper ook door naar vrienden die er ook erg blij mee zijn.
  Ook vind ik het prachtig dat de mensen die geen internet hebben niet vergeten worden, mijn moeder heeft een telefoontje gehad en was daar erg blij mee.

 3. compliment voor het gezin Janssen van vanochtend. Een goed begin van de dag.
  Het lezen en bekijken van al jullie input kost me zo ongeveer een dag!!! Maar ik ken beroerdere dagtaken. En deze heb ik mezelf opgelegd…en werkt verslavend.
  Dank jullie wel.

 4. Lieve mensen wat een geweldig initiatief de OPPEPPER ik kijk er dagelijks naar en doe de gymoefeningen, wandel wat door de tuin en zie dat het volop lente is. Zo nu en dan landt er een ooievaar op het nest..
  Ik ben vol lof over de mensen die dit dagelijks verzorgen. Het gemis aan overige activiteiten wordt hiermede gecompenseerd.
  Sterkte voor allen.

 5. Dag Helmi, Ineke en Henja,

  Alle lof voor jullie creativiteit en professionaliteit. Ik geniet van alles wat ons aangereikt wordt. Iedere morgen kijk ik even of er weer een Oppepper is. Zo voel je je echt nog verbonden met het “buitengebeuren”. Veel dank voor jullie Inzet.
  Hopelijk houden jullie dit nog even vol!
  Met vriendelijke groet,

  Hopelijk houden jullie dit vol. Met vriendelijke groet,

 6. Ik geniet elke dag van de Oppepper en stuur ook regelmatig door aan vrienden en kennissen.
  Nu het allemaal langer gaat duren, is het misschien een idee om de aantallen per dag wat te verminderen, zodat jullie een voorraad kunnen opbouwen.

 7. Na het bezorgen van het aprilnummer kreeg ik vele reacties zoals: wat leuk, heb ik toch even weer wat nieuws en interessants te lezen. Ook al gaan de meeste activiteitenbegeleiding niet door. Bedankt hoor!!

 8. Vervolg:Leuk al die reacties.
  Als ik die lees denk ik na alle toestanden van de laatste tijd in de vereniging komt nu weer het echte Senvergevoel weer boven!Voor elkaar,door elkaar!

 9. Ineke , Henja en ik genieten ook heel erg van het samenstellen van de dagelijkse Oppepper. En dan al jullie leuke tips en reacties. Het echte Senver-gevoel toont zich hier. We zijn echt een leuke club en wat een geluk dat we dat hier in Hilversum hebben.
  We hebben nu zelfs vanmorgen via een conference call een ‘redactie vergadering’ gehad . Zo heb ik weer wat geleerd .
  We gaan zo door en jullie toch ook ?

  1. wat een bijzonder initiatief en wat een werk hebben jullie hieraan. Maar het wordt, in elk geval door mij, ontzettend gewaardeerd. Feest der herkenning, zo af en toe, inspiratie, zo af en toe, vrolijkheid: vaak, bewondering en verwondering: vaak. Kortom, top!
   Heel hartelijk dank!

  2. Blijf doorgaan.Ik stuur de oppepper door na familie en die zijn ook blij ermee. Ik zelf kom tijd te kort met alle tips, de gymnastiekoefeningen en het kijken naar netflix, dat ik met telefonische hulp van een kleizoon geinstalleerd heb.

 10. Goedemorgen, en weer een oppepper in de mail, heerlijk, ik geniet er van, ben nu al fan van Herman Finkers en vond het artikel van Marli Huijer ook verhelderend. Goed ook een ander geluid te horen. Ik bewonder jullie standvastigheid, en hoop dat jullie gevoed blijven worden met nog veel meer “wetenswaardigheden”…. lachen is gezond….

 11. beste Helmi, Ineke, Henja,
  wat een leuk initiatief van jullie om naast dat coronanieuws wat verstrooiing te geven. Ik geniet vooral van muziek, en vond zingen vanaf een italiaans balkon wel een topper

 12. Vanuit een mooi zonnig Kortenhoef onze dank voor jullie mooie initiatief.
  We genieten er iedere dag van. Ook degenen waar we de Oppepper aan doorsturen weten het erg te waarderen.
  compliment voor de uitvoering, een ieder kan iets van zijn of haar gading vinden.
  Geniet allemaal van het mooie weer.
  Nogmaals bedankt, Helmi, Henja en Ineke.

 13. Ben het met bovenstaande reacties eens. Grote bewondering
  voor het dagelijks toezenden van mooie, leuke gevarieerde
  oppeppers. En fijn dat jullie er als samenstellers er ook zo
  van genieten.
  Hartelijk dank.
  Yvonne Mevis.

 14. Hallo allemaal
  Dagelijks geniet ik van alle oppeppers (leuk woord trouwens om te tikken).
  Ik amuseer me kostelijk met van alles en nog
  wat: de krant, Netflix, muziek en lezen.
  Een tip: mocht je niets te doen hebben, schrijf dan een dagboek voor je ongeboren nakomelingen. Ik gaf dat advies aan mijn zich soms vervelende schoondochter, die daar heel blij mee was
  Veel plezier met de oppeppers en de rest
  Els Knap

 15. Elke morgen zit ik te genieten van de oppeppers ,wat een leuk
  idee! De eerste van die handenwassende dirigent !
  Ik heb zo gelachen! en jouw seksende padden zelf heb ik
  ook een vijver waar de kikkers het hoogste lied brommen,
  en waar nu kikkerdril drijft van wel 6 kikkers ,heel leuk.
  Het filmpje van de dansende beren was ook leuk.
  Zelf heb ik een filmpje van dansende koeien maar weet niet
  hoe het doorgestuurd moet worden! Groetjes Lenie krijnen.

 16. Iedere ochtend tijdens de koffie komt de i-pad op de keukentafel en kijken mijn man ik naar de oppepper van Senver. Een heel leuk initiatief en wij bewonderen jullie om het iedere dag weer voor elkaar te krijgen. Bedankt hiervoor.

 17. LEUK!Ik heb er verschillende ook al doorgestuurd.Welke is de leukste:Moeilijk te zeggen.Smaken verschillen.
  Ga zo door.

 18. Beste redactie,

  Even een kort berichtje dat wij het bijzonder leuk vinden om elke dag een oppepper van jullie te ontvangen! Reuze leuk en ook fijn zo een momentje van gezellige en grappige berichtjes te lezen, ik stuur ze meestal ook door naar anderen, die niet lid van senver zijn, krijg ik ook altijd leuke en warme reacties op.
  Dus please doorgaan totdat we weer gewoon met de trein en bus overal naar toe kunnen gaan, maar voor nu : heel erg welkom!!!!
  Hartelijke groet,
  Margriet

 19. ik heb er niets aan toe te voegen ik vind bijna alles goed bedankt hiervoor het geeft glans aan de dag.
  Succes met alles.
  groetjes Nel

 20. Nog een aanvulling op mijn vorige mail. Jullie zouden ook een spreuk van de dag kunnen toevoegen.
  “Pluk vandaag!”
  Groetjes van Wim van der Linden

 21. Lieve mensen, ga zo door. Ik heb geen speciale wensen: juist die onverwachte en veelsoortige onderwerpen maken het elke dag weer een verrassing om naar uit te kijken.
  Hartelijk dank voor jullie initiatief!!
  Groeten van Terry Porcelijn

 22. Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor dit geweldige initiatief .. het eerste wat ik doe als ik opsta is met een kop thee jullie oppepper v/d dag lezen .. sommige filmpjes stuur ik zelfs door naar mijn kinderen .. ook zij vinden het heel leuk .. nogmaals bedankt en passen jullie ook goed op jezelf .. lieve groetjes van mij ..
  Geery Smits

 23. Lekker doorgaan, ik geniet ervan.
  Jullie moeten wel heel vroeg wakker zijn zeg. Ben je aan het oefenen om maandag om 7 uur bij AH te kunnen zijn?

 24. Ik heb grote bewondering voor wat jullie doen, en dan ook
  nog iedere dag, met grote variatie. Werkelijk voor elk wat
  wils!
  Eigenlijk zou er een dvd van gemaakt moeten worden, die
  we dan kunnen kopen en cadeau kunnen geven aan bijv. bedlegerige zieke mensen.

  Ga er vooral mee door zolang jullie willen en kunnen……

 25. Een heel goed en plezierig initiatief! Na m’n ontbijt even jullie dagelijkse filmpjes bekijken, gevolgd door cabaret en een van de “Toppers” concerten. Daarna kan ik de dag weer aan.
  Dank voor jullie moeite én ga zo door!!!
  Groetjes van Wim van der Linden

 26. Vorige week zei ik lacherig: ‘dan ga ik alle klusjes doen die al jaren wachten.’ in de veronderstelling dat het tijdelijk zou zijn. Nu wordt ons wereldje steeds kleiner, maaarrrr op een andere manier ook groter. Ik heb nog nooit zoveel app en telefoon contact gehad met kinderen, familie, vrienden en Senver leden. Het bijzondere is, dat de gesprekken ineens ECHT over iets gaan. Er is ECHT contact. Een echte knuffel is zo warm, zo liefdevol en dat komt ook wel weer, maar op dit moment moet ik het hiermee doen en tel ik de zegeningen van de app, telefoon, Email en skype.

 27. Groot respect voor het idee en de uitvoering. De oppepper is echt een steun in de rug en maakt het gemakkelijke aan een nieuwe dag te beginnen..

 28. Wat is het toch leuk om dagelijks al jullie leuke reacties te zien op onze Oppepper! Wat als een grapje begon groeit nu uit tot een groot Senver succes! Zelfs van elders uit het land krijgen we reacties . Jullie sturen de Oppepper klaarblijkelijk ook door naar vrienden in het land. Doen blijven hoor!
  voorlopig gaan we er mee door want ook voor ons is het een leuke afleiding !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.