Medisch Vervoer

Vanaf 1 juni 2018 is de Senver-werkgroep ‘Vervoer en begeleiding bij bezoek aan dokter en ziekenhuis’ gewijzigd.

Tot 1 juni hebben Erik en Ria Drenthe het bezoek gecoördineerd, en hebben ze samen met vier andere vrijwilligers heel veel Senver-leden vervoerd en begeleid naar artsen en ziekenhuis. Die groep is -vanwege hun leeftijd- gestopt, want het Senver-bestuur heeft de leeftijdsgrens van chauffeurs op 75 jaar gesteld. Dat geldt niet alleen voor het vervoer bij dit doktersbezoek maar ook voor chauffeurs van de Senverbus.

Het bestuur is Erik en Ria Drenthe en de andere vertrekkende vrijwilligers zeer erkentelijk voor hun jarenlange inzet voor de Senver-leden. De vertrekkende vrijwilligers zullen door het bestuur op passende wijze worden bedankt.

Het bestuur heeft intussen weer nieuwe vrijwilligers gevonden om deze taak over te nemen en samen een nieuwe werkgroep te vormen. De nieuwe werkgroep start per 1 juni en bestaat uit Constance van der Poll, Els van de Ree, Jorien Schrauwen en Jan de Swart. Coördinator van de werkgroep is Constance van der Poll. Alle informatie om haar te bereiken vindt u elke maand in het colofon op pagina 2, onder het kopje: Vervoer en begeleiding bij bezoek aan dokter en ziekenhuis en natuurlijk hiernaast in het gele kader.