Middagje op pad met de Senverbus

Op stap met de Senverbus


Aanmelden: De uitstapjes van de Senverbus zijn voor alle Senver-leden bedoeld. Leden kunnen ook niet-leden meenemen. Mensen die buiten Hilversum of in de Hilversumse Meent wonen kunnen ook mee met de uitjes maar worden gevraagd naar de bibliotheek te komen of een andere goed bereikbare opstapplaats in Hilversum. Bij annuleren later dan een week voordat de activiteit plaatsvindt betaalt u de kosten tenzij een ander in uw plaats meegaat.

Aanmelden: op werkdagen tussen 9.00 -12.00 uur bij reserveringslijn Senverbus, tel 035-2400270, bij voorkeur in de eerste week van de maand.

Overintekening: bij teveel aanmeldingen wordt het uitstapje herhaald op een andere dag. Bij de aanmelding hoort u of u direct geplaatst wordt of dat u op de wachtlijst wordt gezet. Zodra nieuwe data bekend zijn wordt gevraagd of u dan mee kunt.  Rollator: als u een rollator wilt meenemen, dit graag bij aanmelding aangeven.


Herfstrondrit Heuvelrug

Traditiegetrouw maken we in deze tijd van het jaar ook weer een enkele mooie rondritten met de Senverbus door de Utrechtse Heuvelrug om te genieten van de mooie herfstkleuren.

Onderweg stappen we uit voor een kopje koffie of thee.

 

 

 

  • Datum Woensdagmiddag 31 oktober en 7 november
  • Tijd Ophalen tussen 12.00 en 13.00 uur en ca. 18.00 uur thuis
  • Kosten Voor Senver-leden € 17,00. Niet-leden €19,-.

Museumtram Amsterdam

Met de museumtram rijden we vanaf het Haarlemmermeerstation in Amsterdam over het laatste restant van de voormalige Haarlemmermeerspoorlijn, ruim 7 kilometer, langs het Amsterdamse Bos, het grootste recreatiegebied in Amsterdam.

Tussen Amstelveen en het eindpunt Bovenkerk biedt de tram een fraai uitzicht op De Poel. Het kaartje koopt u zelf in de tram. In Bovenkerk stappen we uit voor de koffie of thee.

Daarna rijden we weer terug en bezoeken we de tramshop met een grote sortering tram- en spoorverwante artikelen en de collectie historische trams voornamelijk uit Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Wenen en Praag. Bij teveel aanmeldingen zullen we loten.

  • Datum Zondagmiddag 21 en 28 oktober
  • Tijd Ophalen tussen 12.00 en 13.00 uur en ca. 18.00 uur thuis
  • Kosten Voor Senver-leden € 14,00. Niet-leden € 16,00-. Kosten tram € 2,00.