(Mid)dagje op pad met de Senverbus

Op stap met de Senverbus


Voor uitstapjes meldt u zich bij aan via de reserveringslijn van Senver: 035-2400270, elke werkdag van 9-12 uur.

De uitstapjes kunnen door alle leden van Senver worden geboekt. Ook bij uitstapjes geldt graag opgeven als u een rollator wilt meenemen.

Bij teveel aanmeldingen wordt het uitstapje herhaald op een andere dag. Bij de aanmelding hoort u of u direct geplaatst wordt of dat u op de wachtlijst wordt gezet. Zodra nieuwe data bekend zijn wordt gevraagd of u dan mee kunt. U kunt ook zelf uw voorkeur aangeven.

Betaling contant tijdens het uitje op een geschikt moment met gepast geld. Lunch en overige consumpties zijn voor eigen rekening, tenzij anders aangegeven.

Bij uitstapjes die vanaf 12.00 uur beginnen met ophalen gaan we niet ergens lunchen. U kunt desgewenst wel zelf een broodje  meenemen.

Mensen die buiten Hilversum of in de Hilversumse Meent wonen kunnen ook mee met de excursies maar worden gevraagd naar de bibliotheek te komen of een andere goed bereikbare opstapplaats in Hilversum.

Bij annuleren later dan een week voordat de activiteit plaatsvindt, betaalt u de kosten tenzij een ander in uw plaats meegaat.


Marken en Volendam

Het voormalig vissersdorp op schiereiland Marken is te herkennen aan de karakteristieke houten huizen op palen en de opvallende klederdracht. De vuurtoren van Marken ‘het Paard van Marken’ is een rijksmonument en het symbool van Marken. Na het bezoek aan Marken maken we een rondritje over de dijk van Volendam waar we kunnen genieten van het uitzicht op de Gouwzee.

  • Datum Maandag 16 en woensdag 25 september
  • Tijd Ophalen tussen10.00 en 11.00 uur en ca. 18.00 uur thuis
  • Kosten € 24,00. Toegang museum € 3,00. Met Museumkaart gratis.

Fruitcorso Tiel Praalwagens

Het Fruitcorso is een jaarlijks terugkerend evenement in Tiel dat al 53 jaar plaatsvindt en waarin een stoet van praalwagens centraal staat. We gaan de praalwagens bewonderen die na het corso tentoongesteld worden in de binnenstad van Tiel. We maken daarnaast nog een mooie rondrit door een deel van de Betuwe waarbij we het fruit nog aan de bomen kunnen zien hangen.

  • Datum Zondag 22 en maandag 23 september
  • Tijd Ophalen tussen10.00 en 11.00 uur en ca. 18.00 uur thuis
  • Kosten € 35,00, incl. toegang
  • Bij teveel aanmeldingen zullen we loten.