(Mid)dagje op pad met de Senverbus

Op stap met de Senverbus


Voor uitstapjes meldt u zich bij aan via de reserveringslijn van Senver: 035-2400270, elke werkdag van 9-12 uur.

De uitstapjes kunnen door alle leden van Senver worden geboekt. Ook bij uitstapjes geldt graag opgeven als u een rollator wilt meenemen.

Bij teveel aanmeldingen wordt het uitstapje herhaald op een andere dag. Bij de aanmelding hoort u of u direct geplaatst wordt of dat u op de wachtlijst wordt gezet. Zodra nieuwe data bekend zijn wordt gevraagd of u dan mee kunt. U kunt ook zelf uw voorkeur aangeven.

Betaling contant tijdens het uitje op een geschikt moment met gepast geld. Lunch en overige consumpties zijn voor eigen rekening, tenzij anders aangegeven.

Bij uitstapjes die vanaf 12.00 uur beginnen met ophalen gaan we niet ergens lunchen. U kunt desgewenst wel zelf een broodje  meenemen.

Mensen die buiten Hilversum of in de Hilversumse Meent wonen kunnen ook mee met de excursies maar worden gevraagd naar de bibliotheek te komen of een andere goed bereikbare opstapplaats in Hilversum.

Bij annuleren later dan een week voordat de activiteit plaatsvindt, betaalt u de kosten tenzij een ander in uw plaats meegaat.


Winterfair Garderen

De beeldentuin in Garderen is ook dit jaar tijdens de Winterfair gehuld in een sprookjesachtige sfeer. Zowel binnen als buiten beleef je de ultieme kerstsfeer uit vervlogen tijden.

De standhouders zijn gekleed in de kleding uit de boeken van Charles Dickens zoals uit de 19e eeuw. Er zijn zangkoren, vuurkorven, oude ambachten en ook nog zandsculpturen te bezichtigen.

  • Datum Donderdagmiddag 28 november en 5 december en vrijdagmiddag 6 december
  • Tijd Ophalen tussen 12.00 en 13.00 uur en ca. 18.00 uur thuis
  • Kosten € 27,00, inclusief toegang en koffie met wat lekkers.

Amsterdam Light Festival

Het fantastische Amsterdam Light Festival 2019 – 2020 start op 28 november. Met 20 kunstenaars uit verschillende landen is de achtste editie van het Amsterdam Light Festival er zeker een om niet te missen.

Dit jaar is het thema Disrupt! Disruptie of ontregeling is niet alleen conflict en chaos, maar kan ook positieve en soms essentiële aanzet geven tot verandering. Kunstenaars uit binnen- en buitenland laten dit jaar hun interpretatie van disruptie zien en gebruiken licht om ontregelend te zijn en ons een nieuwe impuls te geven.

  • Datum Maandagavond 9 en vrijdagavond 13 december en woensdagavond 8 januari
  • Tijd Ophalen tussen 16.00 en 17.00 uur en ca. 22.00 uur thuis
  • Kosten € 42,00, inclusief toegang.