Muzieklezing Claire Verlinden

Muziek-producties in de afgelopen tijd

Afgelopen maand is Senver weer gestart met activiteiten in de bibliotheek. Dat is goed bevallen. Het is wel even wennen aan de coronaspelregels. De inleiding van Claire Verlinden was even interessant als anders, en een drankje in de pauze maakte het extra gezellig. De bijeenkomst vindt plaats in het leescafé, waar 30 personen aan tafeltjes terecht kunnen, zie de foto.

Afgelopen tijd presenteerde Claire in de Oppeppers speciale en opvallende producties in coronatijd. En het is zonde om daar niet wat meer aandacht aan te besteden. Het Groot Omroep Koor, Nederlands Kamerkoor, Operakoor, Utrechtse koren, iedereen deed zijn uiterste best om niet vergeten te worden. Er werden zelf kleine opera’s gemaakt. Dvořák werd door heel Nederland meegezongen en op Radio 4 uitgezonden.

  • Datum dinsdag 4 augustus en vrijdag 7 augustus, 16.30-18.00 uur met tussendoor een kopje koffie of thee of een drankje aan de tafeltjes.
  • Reserveren Kaartjes bestellen via de website van de bibliotheek, dat kan vanaf 2 weken voorafgaand aan de bijeenkomst. Zie daarvoor de website van de bibliotheek.
  • Prijs €5,00
  • Aanvang De bibliotheek is voor ons open om 16.15 uur; we wachten buiten tot we een plek krijgen toegewezen.