Twee Tai Chi cursussen

In juli zijn we begonnen met Tai Chi lessen. Marcela Astete van Tai Chi Hilversum verzorgde een introductiecursus, en dat naar volle tevredenheid van de deelnemers. We gaan er daarom in de komende maanden mee door.

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer waarbij je oefeningen doet waardoor je lichaam gezonder en soepeler wordt. Tai Chi gaat ook uit van harmonie met de natuur, en daarom worden de lessen bij voorkeur buiten gegeven.

We maken gebruik van de sportvelden van het Roland Holst College (Schuttersweg) en daar is voldoende ruimte om afstand te bewaren, maar ook beschutting van bomen.

De cursus die op vrijdag begonnen is, gaat door. Er kunnen nog mensen bij. Daarnaast starten we bij voldoende deelname ook een groep op woensdag van 12.00 – 13.00 uur.

  • Aanvang vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur. Een tweede groep op woensdag van 12.00 – 13.00 uur. Na aanmelding hoort u of u (meteen) mee kunt doen.
  • Locatie sportvelden bij het Roland Holst College, aan de Schuttersweg. Verzamelen 10 minuten voordat de les begin bij de ingang van het tunneltje.
  • Aanmelden via ikeheerschop<AT>hotmail.com. Kunt u niet e-mailen dan belt u naar Ike Heerschop, tel. 035-6857016
  • Kosten € 30,00 per maand van gemiddeld 4 lessen.