Vakantiereis 2020

Na het succes van de vakantiereis van 2019, staat er ook voor 2020 weer een reis op stapel. We kondigen de reis nu al aan omdat we voor maart 2020 gereserveerd moeten hebben.
De vijfdaagse vakantie krijgt het thema Drielandenreis mee, hij vindt plaats van zaterdag 5 september tot en met woensdag 9 september. Omdat er wel eens veel belangstelling voor zou kunnen zijn, is er alvast een tweede reis in optie genomen, van 3 tot en met 7 oktober. Deze gaat door bij voldoende belangstelling. Bij beide reizen is alleen sprake van tweepersoonskamers. Alleenstaanden kunnen inschrijven als ze een maatje meenemen, of de reisleiding laten bemiddelen.

Drielanden-reis

Het verblijf is in het Enjoy M Hotel in Genk, een stad met een mijnverleden. De industrie van toen is nu een inspiratiebron voor hedendaags design en creativiteit. Het vertrek is op zaterdag 5 september, en diezelfde dag is er een excursie naar een openluchtmuseum in de buurt van Genk.  De drie excursiedagen gaan naar Tongeren en Beringen in België, naar Aken in Duitsland en naar de omgeving van Valkenburg. De terugreis is op woensdag 9 september. Op de terugweg naar huis brengen we een bezoek aan het oude Philips-terrein Eindhoven Strijp-S, dat nu historisch erfgoed is en een broedplaats voor creatieve ontwikkelingen. Uiteraard worden de avonden ook heel gezellig met een ouderwetse bonte avond als afsluiting.

De leiding is net als in 2019 in handen van Ella van den Bogaard, Helmi Duijvestein en Ineke van de Rotte. Chauffeur op de bus is Jan van Dijk. De kosten bedragen € 475,00 per persoon. Daarbij is inbegrepen: de reis, vier overnachtingen volpension op basis van een 2-persoonskamer, gratis koffie en thee gedurende de gehele dag, alle andere drankjes na 17.00 uur in het hotel, en de entree voor de meeste van de stadswandelingen en de te bezoeken musea. Wie interesse heeft, kan een aanmeldingsformulier aanvragen bij vakantiereis@senver.nl  Voor meer specifieke informatie kunt u ook bellen met Ineke van de Rotte, tel. 035-6241880.