Betaalde klussen

Informatie over www.hetnieuwewerken.nl

Unieke kwaliteiten senioren

Werkgevers zien naast de ervaring meer en meer de unieke kwaliteiten van senioren, zoals een positieve instelling, meer humor en het vermogen om interpersoonlijke conflicten sneller op te lossen. Ze voorkomen soms dat men het wiel telkens opnieuw uitvindt.. Dat kan van onschatbare waarde zijn op een gemiddelde werkdag. Toch zijn er nog veel werkgevers terughoudend om senioren aan te nemen. Ze zien risico´s zoals ziekte en hoge kosten. En ze willen best flexibel personeel aannemen maar moeten er wel op kunnen vertrouwen.

Senioren willen hun eigen leven inrichten, met ruimte voor familie, hobby’s en andere activiteiten. Ze willen wel werken, het geeft voldoening, sociaal contact en ze blijven bijdragen aan de samenleving als ze ervaring en vaardigheden kunnen inzetten. Maar het moet wel onder hun voorwaarden. En liefst zonder te hoeven solliciteren. 

Betrouwbaar maar toch flexibel – werken in een team

Hetnieuwewerken.nl helpt om die brug te bouwen. Bedrijven bieden werk aan via het platform en senioren schrijven zich daarop in. Dat kan op individuele basis maar je kunt ook in een pool geplaatst worden zodat je extra veel flexibiliteit hebt en toch betrouwbaar bent voor de opdrachtgever. Daarnaast zijn administratieve en betaalprocessen geautomatiseerd en wordt ondersteuning aangeboden bij verzekeringen etc. Via hetnieuwewerken.nl worden senioren namelijk ingezet als zzp-er maar wel met alle hulp. Zodat zowel senioren als bedrijven zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: betrouwbaar werken met plezier.

Gratis en vrijblijvend inschrijven

Je kunt je via de website gratis en vrijblijvend aanmelden, dan zit je nog nergens aan vast. Hetnieuwewerken.nl neemt contact met je op om je wensen te bespreken. Wie weet is het iets voor u!


Een paar uur per week (betaald) fietsen:
Medicijnen rondbrengen voor GreenSpeed

GreenSpeed bezorgt medicatie namens apotheken. Dat doen ze o.a. met ‘cargobikes’; speciale bakfietsen met een waterdichte bak. Oproepkracht, of een paar uur per week op een vaste dag?

Voor GreenSpeed werken inmiddels zo’n zeventig mensen. In Hilversum is het ooit allemaal begonnen; voor liefst vijftien verschillende apotheken bezorgen ze medicijnen aan huis. Dat bezorgen gebeurde aanvankelijk met een karakteristieke groen-witte bakfiets. Inmiddels doen ze ook veel bezorging met de auto en bovendien gaan steeds meer collega’s op pad op een zogenaamde radbike, een lichte en mooie elektrische fiets. Het bezorgteam bevat diverse vijftigers, zestigers en zeventigers. Zij doen dit werk met hartstikke veel plezier: het is zinvol en ontzettend dankbaar werk, je spreekt veel mensen én je bent uiteraard lekker buiten bezig. Voor wie een extra zakcentje kan gebruiken?
Klik hier voor meer informatie.