Cultuurkring

Nieuws van Senvers Cultuurkring

De Cultuurkring van Senver zorgt ervoor dat Senver-leden naar allerlei voorstellingen en optredens kunnen gaan. Elke maand verschijnt er een programma waar leden van de Cultuurkring op kunnen intekenen. Interesse? Stuur een e-mail naar cultuurkring@senver.nl.

Musicals

Naast dat maandprogramma organiseert de Cultuurkring bezoeken per bus naar populaire musicals. In het vorige maandblad peilden we de belangstelling voor The Lion King en Soldaat van Oranje. Voor beide musicals bleek veel belangstelling te bestaan. Op woensdagmiddag 28 november gaat de bus met 52 mensen naar The Lion King in Scheveningen, en op 2 januari gaan er net zoveel mensen naar de Soldaat van Oranje in de theaterhangar in Katwijk. Wilt u op de wachtlijst voor een volgende keer, stuur dan een e-mail, of bel met Ike Heerschop, tel. 035-6857016.

Gooiland

De Cultuurkring-leden gaan bijvoorbeeld naar bijzondere voorstellingen in Gooiland. We noemen er hier twee, het zijn aanraders, als je van het genre houdt. Mail of bel vóór 4 november als u mee wilt, zie de gegevens hiervoor, onder ‘musicals’.

 

  • Het Charkov Staats Ballettheater met De Notenkraker op dinsdagavond 11 december 19.15 uur. Kosten kaartjes 1e rang € 42,00.
  • Arjen Lubach LIVE op donderdagavond 7 febr. 2019, aanvang 20.15 uur. Kosten € 31,00.