Cultuurkring

Cultuurkring Senver: samen uit is gezelliger

Senver heeft een Cultuurkring, van mensen die met elkaar samen uit gaan, naar theatervoorstellingen, concerten, ballet, en nog veel meer. Elke twee maanden verschijnt er een programma waarop je kunt inschrijven. Er worden dan collectief kaartjes ingekocht. Soms zijn er 10 mensen die naar een voorstelling gaan, soms maar 2 of 3. We reizen zoveel mogelijk samen.

Wil je je kosteloos aansluiten bij Senver’s Cultuurkring?

Stuur dan een mailtje aan cultuurkring<AT>senver.nl
En je ontvangt in januari het uitgaansprogramma voor maart en april 2020.


Excursie Passiespelen Tegelen, herhaling

In het vorige nummer vroegen we wie er mee wil naar de Passiespelen van Tegelen. Daarop hebben 20 mensen gereageerd en daarom herhalen we het hier. Het gaat om een groot cultureel en religieus toneelstuk, dat elke vijf jaar wordt opgevoerd door inwoners van Tegelen.

Senver heeft een optie genomen op 52 kaarten voor de voorstelling van zondagmiddag 2 augustus, 14.30 uur. De kosten voor wie mee wil bedragen € 57,00 p p. Daarvoor krijgt u een kaartje 1e rang, het vervoer, en koffie/thee/vlaai bij aankomst.

Hebt u interesse? Laat het dan voor half februari weten. Ook niet-leden zijn welkom. Reacties aan cultuurkring<AT>senver.nl of bel met Ike Heerschop, tel. 035-6857016.