Cultuurkring, een club binnen Senver

Senver heeft veel leden die van muziek, toneel, dans en cabaret houden. Maar alleen naar een theater gaan is niet gezellig. Samen uitgaan is veel leuker. Vandaar dat jaren geleden de ‘Cultuurkring’ is opgericht.

Onze enthousiaste werkgroep zoekt voorstellingen in Hilversum, in de regio en in Amsterdam en Utrecht. En dan bij voorkeur de theaters die goed bereikbaar zijn met OV.

Iedere twee maanden maken wij een lijst met voorstellingen, die de moeite van het bezoeken waard zijn. De leden krijgen die lijst per mail toegestuurd en hebben dan enkele dagen de tijd om een voorstelling uit te kiezen. Als er voldoende belangstelling is worden de kaartjes centraal ingekocht. En dan maar wachten of er meer mensen naar die ene voorstelling die jij hebt uitgekozen, willen. Bij een positief bericht krijg je de kaarten en de rekening toegestuurd. Maar het allerbelangrijkste: Je krijgt de lijst met namen van al die leden die naar dezelfde voorstelling willen. Het is dan de bedoeling dat je met elkaar afspreekt op een bepaald punt om samen verder te reizen. Hier begint de pret al. Bovendien leer je op deze manier andere leden kennen.

Meedoen?

Lijkt het je leuk om mee te doen met onze club? Stuur dan een mail naar cultuurkring@senver.nl.  Je krijgt dan antwoord van Ike, die de administratie bijhoudt. Oh ja, lid zijn van de Cultuurkring is gratis.

Groeten van Gien, Ankie, Ike, Ingrid en Ella.