Dagtochten met de touringcar

Regelmatig organiseren we dagtochten met een touringcar naar een leuke bestemming. De eerstvolgende dagtocht is die naar een kerstmarkt in Oberhausen.

Naar de Kerstmarkt in Oberhausen op 30 november

Ga je mee een dagje kerstshoppen in Duitsland? In september kondigden we het al aan: op donderdag 30 november kun je mee met de bus van Jan van Dijk naar Oberhausen.
Oberhausen ligt op ongeveer twee uur rijden van Hilversum. Bij het enorme overdekte winkelcentrum CentrO is de grote kerstmarkt met zo’n 150 kraampjes waar je alles vindt wat je van een typische Weihnachtsmarkt mag verwachten: sfeervolle verlichting en aankleding, drankjes, hapjes, cadeautjes.

Je kunt op deze dag zelf rondwandelen en voor de inwendige mens zorgen, er is dus geen programma. Je hebt de tijd van ongeveer 11.00 tot 17.00 uur. Fijne wandelschoenen zijn een aanrader.

  • Datum donderdag 30 november
  • Vertrek in Noord bij wijkcentrum Lopes Dias om 8.45 uur, vertrek in Zuid bij cafetaria Jan Kruis, Kerkelanden, 9.00 uur. Terug in Hilversum ca 19.15 uur.
  • Kosten € 28,70 per persoon. In de bus krijgen we koffie met wat lekkers, en een plattegrond van de stad.
  • Aanmelden kan door hier online een ticket te kopen of op vrijdag in het Senver-winkeltje, tussen 10.30 en 12.00 uur in de bibliotheek
  • Begeleiding tijdens deze tocht door Marian Kappers en Marianne Ruigrok. Bel op de dag zelf 06-11413741 als je plotseling niet mee kunt.