Stadswandelingen

Stadswandeling in Zwolle

De eerste stadswandeling van dit jaar vindt plaats in Hanzestad Zwolle, op donderdag 18 april. De historische binnenstad is nog steeds omgeven door een stadsgracht. Er zijn ook nog wat gedeeltes van de middeleeuwse stadswallen en verdedigingstorens te zien. Tot de oudste gebouwen behoren de Onze Lieve Vrouwe-basiliek met toren De Peperbus, de Grote Kerk en de Sassenpoort, de enige stadspoort die in zijn geheel bewaard is gebleven.

Informatie over de reis en aanmelden

Op donderdag 18 april nemen we de trein van 9.16 uur vanaf station Hilversum. Graag twintig minuten tevoren aanwezig zijn in de hal van het station en € 7,00 gereedhouden voor de gidsen.Verdere informatie over de reis ontvangt u als u zich aanmeldt per e-mail.

Aanmelden kan tot 10 april bij Trees van Eimeren, liefst per e-mail: t.eimeren<AT>chello.nl  Vermeld a.u.b. ook uw telefoonnummer. U kunt Trees ook bellen tussen 13 en 20 uur op nummer 035-6215479.

Bij meer dan 40 aanmeldingen moet er helaas worden geloot. Als u op 12 april nog niets heeft gehoord kunt u gewoon mee. Meld u even af als u toch niet mee kunt. Dit kan kosteloos t/m 10 april. Afmelden daarna betekent dat u de € 7,00 voor de gids moet betalen.


Wij wensen u veel plezier bij de wandeltochten van dit jaar!

STADSWANDELINGEN IN 2019

18 april: Zwolle

16 mei:  Breda

20 juni: Arnhem

19 september: Assen

17 oktober: Woerden