Scrabble

Scrabbel op de dinsdagmiddag

Elke 2e en 4e dinsdagmiddag van de maand is het heel gezellig in wijkcentrum Lopes Dias: het is de vaste scrabblemiddag van Senver.  In een gezellige sfeer je hersenen aan het werk te zetten, en strategisch woorden leggen, die zoveel mogelijk punten opleveren en/of voorkomen dat je tegenstander de gelegenheid kan grijpen om zijn slag te slaan. Het is een gevarieerd spel met heel veel mogelijkheden, zoals nieuwe en aanvullende woorden aanleggen bij al op het speelbord geplaatste letters..  Afhankelijk van de 7 letters op ons speelbordje kunnen de gelegde woorden ook 2 of 3 maal de letterwaarde of woordwaarde opleveren. Wanneer je kans ziet om alle 7 letters in één keer weg te leggen, krijg je 50 punten extra.

Misschien speel je al Wordfeud op het internet.  De spelregels zijn ongeveer gelijk. Een belangrijk verschil is, dat je niet eindeloos behoeft te wachten tot je tegenstander antwoordt. Je speelt veel directer in een gezellige sfeer waarin ruimte is voor persoonlijke contacten.

Scrabble dozen en scrabble woordenboeken, worden  door de deelnemers veelal zelf meegebracht. Meestal worden 2 spellen per middag gespeeld en halverwege kan koffie, thee of een drankje worden besteld.

Je bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen in het zorgcentrum,  Lopes Diaslaan 231.  Het kan zo maar zijn dat je van vrijblijvend een blijvertje wordt. 

  • Iedereen is welkom, aan- of afmelden is niet nodig.
  • Voor meer informatie: Joke Feddema, tel: 035-6244518 en haar e-mailadres is jokefeddema<AT>hotmail.com