Vacaturebank

Vacaturebank voor vrijwilligersfuncties
bij de Seniorenvereniging Hilversum

  • Senver werkt vanuit het motto: Senioren zijn actief voor Senioren en delen hun opgedane kennis en ervaring met anderen.
  • Senver heeft inmiddels 220 actieve vrijwilligers, maar is blijvend op zoek naar nieuwe vrijwilligers om de werkgroepen en het bestuur vitaal te houden.

Vacature overzicht:

Nieuw

  1. Senioren wegwijzer
  2. Kantoormedewerker stadsauto en Senverbus

Herhaalde oproep

  1. Begeleider fietstochten
  2. Belastinghulp

  1. SeniorenWegwijzer

De Senioren Wegwijzers zoeken uitbreiding ter versterking van hun werkgroep. Het komende jaar benaderen we leden met het geboortejaar 1936 met de vraag of er interesse is voor een eenmalig huisbezoek.

Naast een luisterend oor geven wij voorlichting over de voorzieningen in Hilversum. De onderwerpen die ter sprake komen gaan o.a. over welzijn, wonen, vervoer en activiteiten.

Uiteraard vindt een inwerkperiode plaats en ga je de eerste keren op huisbezoek mee met een ervaren Wegwijzer.

Lijkt het je leuk om je bij onze groep aan te sluiten, neem dan contact op met Hennie Zandee, telefoonnummer 035-6218132 of stuur een mailtje naar hennyzandee<AT>hetnet.nl

  1. Kantoormedewerker stadsauto en Senverbus

Wij zijn een enthousiaste groep van negen kantoormedewerkers en zoeken nog een tiende persoon voor de maandagochtend.

Wij plannen de ritten voor de Stadsauto en de Senverbus en werken van 9 tot 12 uur (kan iets uitlopen).

Wij zoeken iemand die met een computer overweg kan en het leuk vindt om de aanmeldingen voor de ritten en uitjes via de telefoon aan te nemen en de mensen op de wachtlijsten te bellen voor herhalingen in de uitjes.

Heb je zin om ons team te versterken, dan kan je mailen naar Trudy van der Linden, g.vanderlinden5<AT>telfort.nl

  1. Begeleider fietstochten

In april start het fietsseizoen 2020. De belangstelling voor de fietstochten neemt toe, dat is heel prettig. Hierdoor komt het wel steeds vaker voor dat de deelnemers, uit oogpunt van veiligheid, in twee groepen gesplitst moeten worden. Om dit te kunnen realiseren zitten we dringend verlegen om aanvulling van het aantal begeleiders.

We fietsen op de eerste dinsdagmiddag van de maand een korte tocht van 25 à 30 km. De dagtocht is op de vierde dinsdag van de maand en heeft een lengte van 45 à 50 km. We houden uiteraard rekening met je voorkeur en proberen met elkaar tot een eerlijke verdeling te komen.

Voor nadere informatie kun je terecht bij Hennie Zandee, bellen naar 035-6218132 of mailen naar hennyzandee<AT>hetnet.nl

            4. Belastinghulp

Elk voorjaar maken veel leden gebruik van de Belastinghulpen van Senver bij het invullen van het formulier voor de belastingaangifte over het voorafgaande jaar. Wij zijn nog naar een paar hulpen op zoek.

Heb je interesse in het helpen van andere mensen, vul je je eigen formulier in? Misschien is het dan iets voor jou om ook anderen te helpen. Je kan gebruik maken van de ervaringen van ons team belastinghulpen. Zij zijn deskundig en je wordt ondersteund door onze ervaren vrijwilligers, die daarbij gebruik maken van de informatie en opleidingen bij de Belastingdienst.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Riny Jägers 06-51154212. Of stuur een mail (met je telefoonnummer) naar belastinghulpensenver<AT>gmail.com