Vrijwilligerswerk bij Senver

Heb je zin om actief te zijn en leuke mensen te ontmoeten?

Senver is dé seniorenvereniging van Hilversum. Een grote club enthousiaste mensen. De activiteiten worden georganiseerd door de leden zelf. Ons motto is namelijk: door leden, voor leden. Vrijwilliger zijn bij Senver levert je leuke nieuwe contacten op. Doe je mee?

Wie zoeken we?

MEDEWERKERS OP KANTOOR SENVERBUS EN STADSAUTO

Om de uitstapjes van de Senverbus te organiseren en de mensen binnen Hilversum te vervoeren, is er een kantoortje in de bibliotheek. Daar werken elke dag 2 mensen van 9 tot 12 uur. Zij nemen de telefoon aan, plannen de ritten in voor de chauffeurs en noteren wie er mee wil met de uitstapjes. Daarvoor zoeken we op dinsdag en op woensdag iemand die met een computer overweg kan. Leuk als je houdt van regelmaat, en dienstverlenend te zijn.
Wil je er wel eens wat meer over weten

CHAUFFEURS VOOR SENVERS STADSAUTO

Na de coronaperiode willen we de pool van chauffeurs voor de stadsauto weer opbouwen. Onze vraag is dus: wie wil er mee doen en een dagdeel per week met deze auto rijden? Je haalt Senver-leden thuis op en brengt ze naar activiteiten, of naar andere bestemmingen, en later breng je mensen weer thuis. Als je graag auto rijdt, of graag korte gesprekjes hebt met passagiers, kun je je hart ophalen met dit vrijwilligerswerk.

INFORMATIEBIJEENKOMST
De bibliotheek en Senver organiseren samen een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over het vrijwilligerswerk op kantoor, en de chauffeurs.  De bijeenkomst wordt gehouden op maandagmorgen 9 augustus om 10.30 uur in de bibliotheek. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@senver.nl of bellen naar het reserveringsnummer van Senverbus en Stadsauto: 035 – 24 00 270. Graag voor 5 augustus.

BINGO-MIDDAGEN VERZORGEN, EEN KEER PER MAAND

Vooral oudere mensen vinden het nog steeds een leuk spelletje. Wil je een keer per maand mensen een leuke middag bezorgen? Het is het leukste om het met 2 mensen samen te doen, dus heb je een maatje?
Neem contact op met het Senver-bestuur, via info@senver.nl of bel met een van de bestuursleden.