Vacaturebank

Vacaturebank voor vrijwilligersfuncties bij de Seniorenvereniging Hilversum

 

 

 • Senver werkt vanuit het motto: Senioren zijn actief voor Senioren en delen hun opgedane kennis en ervaring met anderen.
 • Senver heeft inmiddels 220 actieve vrijwilligers, maar is blijvend op zoek naar nieuwe vrijwilligers om de werkgroepen en het bestuur vitaal te houden.

Vacature overzicht:

 1. SeniorenWegwijzers
 2. Fietswerkgroep
 3. Voorlichting

 1. SeniorenWegwijzers

De werkgroep SeniorenWegwijzers bestaat uit 7 vrijwilligers. Vanuit de werkgroep wordt een eenmalig bezoek aan onze oudere leden georganiseerd. Bij dit bezoek kan informatie worden verstrekt over de regelingen en voorzieningen in Hilversum.

Om tot een betere verdeling van de bezoeken te komen is uitbreiding van de werkgroep wenselijk.

Wil je meer informatie of heb je belangstelling dan kun je terecht bij Hennie Zandee, telefoonnummer 035-6218132 of per e-mail hennyzandee<AT>hetnet.nl


 1. Fietswerkgroep

Door vertrek van een van de begeleiders is bij de fietswerkgroep een vacature ontstaan. Voor een goede verdeling van de tochten onder elkaar is het van belang om de vacature op te vullen. We fietsen van april tot oktober; zowel een korte (ca. 25km) als een lange tocht (ca. 45km)  per maand. Uiteraard vindt er een inwerkperiode plaats. Vind je het leuk om je kennis over het Gooi te delen met onze leden of wil je nadere informatie neem dan contact op met Hennie Zandee, per e-mail hennyzandee<AT>hetnet.nl of telefoonnummer 035-6218132


 1. Voorlichting

De werkgroep Voorlichting verzorgt 2 à 3 keer per jaar een lezing / voorlichtingsbijeenkomst, waarbij thema’s centraal staan die van belang kunnen zijn voor senioren. Wij vragen versterking voor de werkgroep en hebben behoefte aan iemand die mee kan denken over de thema’s en mee wil werken aan de voorbereiding en uitvoering.

Voor informatie of aanmelding kun je een e-mail sturen aan Ellis van der Tweel,

e-mail ellis1953<AT>hotmail.nl


AANMELDING

 • Heeft een vacature uw interesse? Meld u dan aan bij Ike Heerschop,
 • bij voorkeur per email: ikeheerschopAThotmail.com
 • of per telefoon: 035-6857016.