Senver Film

Filmprogramma dinsdag 13 oktober

Onze filmmiddag in september was uitverkocht, dat wil zeggen: alle 23 kaartjes waren verkocht. Veel kaartjes zijn er vanwege de anderhalvemeter-regel niet, dus wees er snel bij. Kaarten zijn online te koop onder naam: SENVER: Deux via www.filmtheaterhilversum.nl of aan de kassa, dat kan ook nu al.

Deux

De gepensioneerde Madeleine en Nina zijn al tientallen jaren elkaars grote liefde, maar niemand die dat weet. Voor hun naasten, waaronder Madeleines bemoeizuchtige dochter, zijn ze simpelweg buurvrouwen die dezelfde gang delen. In werkelijkheid biedt deze gang een portaal tussen twee compleet verschillende werelden: die van een zorgzame moeder en oma die haar kinderen maar niet durft te vertellen dat ze een geheim liefdesleven heeft, en die van een vrijzinnige onafhankelijke vrouw die ernaar smacht haar leven met haar geliefde door te brengen, in het openbaar.

Madeleine en Nina leiden een liefdevol leven samen en genieten van de dingen van alledag. Hun deuren staan altijd open en ze bewegen zich vrijelijk tussen de appartementen. Tot hun portaal door een onverwachte gebeurtenis plotseling gesloten wordt, en ze elkaar niet meer kunnen bereiken. 


  • Datum: dinsdag 13 oktober, aanvang film 14.00 uur
  • Plaats: Filmtheater Hilversum, Herenplein 5
  • Entree: € 8,75 inclusief vooraf een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.
  • Alleen met pin betalen.