Algemene ledenvergadering

Extra ALV op maandag 23 januari 2023

Op 23 januari was er een ingelaste Algemene Ledenvergadering. Het enige agendapunt was de benoeming van Sjef Coenen tot bestuurslid van Senver. Hij is met algemene stemmen benoemd tot bestuurslid. In onderstaand artikeltje stelt hij zich voor.


Introductie Sjef Coenen

Ik ben geboren in 1951 in Stramproy in Limburg. Ik ben getrouwd, ik heb twee zonen en één kleindochter. Ik woon inmiddels 36 jaar in Hilversum aan de Lorentzvijver. Al die tijd ben ik behoorlijk actief geweest in allerlei organisaties en verenigingen. Ik vind het belangrijk dat je samen met anderen probeert het leven wat aangenamer te maken. Zo was ik, toen ik nog maar kort in Hilversum woonde, medeoprichter van een buurtvereniging. Het onderhoud van de buurt was nogal verwaarloosd en samen hebben we er voor kunnen zorgen dat onze buurt weer wat mooier werd en er wat meer aandacht kwam voor de mensen die dat nodig hadden. Als vrijwilliger draag ik nog steeds de wijkkrant rond.

Toen mijn kinderen naar de peuterspeelzaal gingen belandde ik in het bestuur. Mede door dit soort activiteiten kwam ik voor de PvdA in de gemeenteraad. Ik heb dat twaalf jaar gedaan. Nu ben ik nog steeds bestuurslid van de PvdA in Hilversum en zit ik in het bestuur van het Comité Herdenking Februaristaking Hilversum. Bij al die functies heb ik altijd wel wat met financiën gedaan. Als je goed met je geld omgaat kun je meer bereiken. Als leraar economie weet ik dat.

Toen ik kortgeleden door Bertine werd gevraagd om toe te treden tot het bestuur van Senver heb ik dan ook geen nee gezegd. Iets voor Senver doen is voor mij de mogelijkheid om op een leuke manier actief te zijn en iets voor anderen te betekenen. Het past bij de leeftijdsfase die ik inmiddels heb bereikt. En ik had de vereniging al wat leren kennen doordat ik nu al weer ruim een maand vrijwillig chauffeur van de stadsauto ben. En dat bevalt heel goed.