Algemene ledenvergadering

Op 3 november 2021 hielden we de Algemene ledenvergadering van 2021. Hieronder staan de stukken die te besproken zijn.

Te downloaden stukken

  1. Agenda
  2. Notulen ALV 23 september 2020
  3. Jaarverslag 2020
  4. Jaarrekening 2020 en de samenvatting van de jaarrekening
  5. Voorgestelde statutenwijziging en de toelichting daarop
  6. Jaarplan 2022
  7. Begroting 2022

Voordracht benoeming nieuwe bestuursleden

Wie is Judith Kortland?

In de maanden voordat ik vorig jaar februari met pensioen ging (lees: moest, want ik had graag nog een tijdje doorgewerkt) zeiden allerlei mensen tegen me: let maar op, er komt vast allerlei vrijwilligerswerk op je af. Eerlijk gezegd kon ik me daar toen niets bij voorstellen. Maar het gebeurde wel. Inmiddels heb ik verschillende vrijwilligerstaken op me genomen. En toen kwam de vraag of ik in het bestuur van de Senver wilde komen. Daar heb ik een tijdje over nagedacht en uiteindelijk JA tegen gezegd. Voor mijn pensioen werkte ik 43 jaar in verschillende functies in bibliotheekorganisaties, waarvan ongeveer 30 jaar bij Bibliotheek Hilversum. Zo heb ik jarenlang literaire lezingen georganiseerd (Raadhuis Literair), was ik PR-medewerker en vestigingshoofd.

Naast mijn werk heb ik altijd bestuurlijke dingen gedaan. Zo zat ik bijvoorbeeld lange tijd in de OR van de bibliotheek en was ik bestuurslid bij het toenmalige Kinder Vakantie Werk.

Momenteel zit ik in het bestuur van de Wandelmeent (het Centraal Wonen straatje uit het Senvermaandblad van juni) en hethtTheater City of Wesopa in Weesp. Daarnaast werk ik als vrijwilliger bij het Film Theater Hilversum, zit ik in een leesclub en in de poezie-werkgroep van Senver. Allemaal dingen die aansluiten bij mijn belangstelling voor film, theater, poezie en literatuur. Ik zet de kennismaking graag voort bij de ALV of andere Senver-bijeenkomsten.

Wie is Theo Veldkamp?

Toen mijn pensioendatum in zicht kwam heb ik besloten om mijn werkend bestaan langzaam af te bouwen en de tijd die vrijkwam in te vullen met andere bezigheden. Welke dat zouden zijn, nou daar moest ik nog maar eens goed over nadenken! Achteraf daarop terugkijkend ging het eigenlijk allemaal redelijk vanzelf. Ik ben begonnen met het lopen van de Camino, in mijn geval van Porto naar Santiago de Compostella.

Verder kwam er van alles op mijn pad, variërend van uitgestelde hobby’s (zoals golf, koken), vrijwilligerswerk, kleinkinderen en natuurlijk ook gewoon meer tijd voor mijzelf. Ik heb mijn studietijd in Amsterdam doorgebracht met andragologie, een sociale wetenschap en bedrijfskunde. Ik houd nogal van verandering en aktie en heb dus steeds organisaties en bedrijven opgezocht waar de dingen anders moesten. Zo heb ik gewerkt als personeelschef, manager, directeur bij het Facilitair bedrijf van de NOS, GAK, Arbo Unie en SKB, een onderzoeksbureau in Amsterdam.

Qua vrijwilligerswerk ben ik al snel aan de slag gegaan bij het Goois Natuurreservaat, werk ik als chauffeur op de Senverbus (ja, zo heet ie nog steeds) en zit ik in een historie-leesclub van Senia. Senver is voor mij een sociaal bindmiddel en het zal niemand verbazen dat ik met mijn achtergrond gemotiveerd ben om daar nieuwe impulsen aan te geven!