Meezingcafé

Op vrijdag 22 september starten we met een nieuwe activiteit: een maandelijks Meezingcafé. Een middagje gezellig met elkaar zingen met begeleiding van piano en gitaar. Om mee te doen is zangervaring niet nodig en je hoeft ook noten te kunnen lezen. Iedereen is welkom, ook als je denkt dat je niet kunt zingen. Er plezier in hebben is voldoende!

Achter de schermen is een werkgroep al een tijdje met de voorbereidingen bezig. Het idee is overgenomen van de seniorenvereniging in Zeist, waar deze meezingmiddagen een groot succes zijn. Hans Kwakkel en Paul Back zullen het Meezingcafé gaan begeleiden op piano en gitaar. Zij stellen mappen samen met teksten van liedjes. Met daarin diverse genres zoals volksliedjes, populaire liedjes uit de sixties, jazznummers en soms een canon.

Wanneer en hoe gaat het?

Het Meezingcafé is steeds op de vierde vrijdag van de maand, dus op 22 september, 27 oktober, 24 november en 22 december. Ze worden gehouden in het St. Annagebouw.

De meezingmiddagen beginnen om 15.00 uur. Dan wordt er drie kwartier gezongen, er is een pauze met koffie en thee, en dan nog een half uur tot drie kwartier zingen. Het eindigt met een gezellige nazit met een drankje en een hapje. 

  • Datum vrijdag 22 september, aanvang15.00 uur, zaal open om 14.30 uur
  • Adres St. Annagebouw, het verenigingsgebouw áchter de Vituskerk, Emmastraat 1
  • Kosten voor deelname inclusief consumpties: € 7,50 per keer.
  • Aanmelden je kunt gewoon binnenlopen, betalen (PIN) aan de zaal. Of vooraf een kaartje kopen via www.senver.nl