Stadsauto

Senver beschikt over eigen vervoer: de Stadsauto. Daarmee vervoeren we leden van en naar bestemmingen binnen Hilversum. De service wordt verleend door vrijwilligers, op maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Rit aanvragen, dag van te voren

Je kunt een rit bestellen door te bellen naar de reserveringslijn: 035-2400270, elke ochtend bereikbaar tussen 9.30 en 12.00 uur. Je moet uiterlijk een dag van te voren reserveren, eerder mag ook.

Wat kost het?

De kosten bedragen € 3,00 per rit. Je betaalt in de auto met pinpas. Het is ook mogelijk om een 11-rittenkaart aan te schaffen voor € 30,00. Dan krijg je dus één ritje cadeau.

Bestemmingen

We vervoeren je van en naar Senver-activiteiten, maar ook naar het ziekenhuis, de kapper of het winkelcentrum, of waar je maar heen wil. Het ophalen en de bestemming moeten binnen Hilversum liggen, uitgezonderd de Hilversumse Meent.

Chauffeurs en administratieve mensen

We willen graag in contact komen met mensen die een ochtend of middag voor hun rekening willen nemen. Het is leuk werk, en (bijna) altijd dankbare mensen. Stuur een mailtje naar Bertine van der Pluijm, via info@senver.nl

De telefoontjes om te reserveren worden aangenomen door vrijwilligers die handig zijn in administratieve klussen. Hou je daarvan? Aanvulling is welkom, want we werken graag met 2 personen per ochtend. Bertine is ook hiervoor de contactpersoon: info@senver.nl