Ipad Café

Het iPad-café kan u helpen

Heeft u een iPad? En? Hoe bevalt dat? Alles duidelijk, of heeft u nog vragen waar u niet uitkomt? Dan kan het iPad-café de oplossing zijn.

Het iPad-café is een initiatief van Senver. Speciaal voor onze leden is het gratis (een kleine vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld). Niet-leden zijn ook welkom. Voor een bijdrage van € 2,50 helpen wij ook hen verder, met vragen als:

Hoe stel ik WiFi in? Als ik per ongeluk iets weggooi, is het dan definitief weg? Mijn mail doet ‘raar’. Ik kan wel mails ontvangen maar niet sturen. Hoe werkt YouTube? Hoe kan ik mijn foto’s ordenen? Wat zijn cookies? Hoe herken ik phishingmail?

Overigens gaan we niet in op vragen over geldzaken.

 

Iedere donderdagmiddag kunt u in de bibliotheek in Hilversum terecht met vragen over uw iPad. Vragen over een iPhone kunnen meestal ook beantwoord worden. Twee vrijwilligers van Senver helpen u verder. De vragen worden individueel behandeld en op volgorde van binnenkomst.

Vragen over tablets en telefoons die werken op Android kunnen helaas niet altijd opgelost worden. Wilt u tevoren weten of wij uw vraag kunnen beantwoorden, bel dan even met Lily Smit-Goudsmits, tel: 035-6214414. Maar beter is natuurlijk om gewoon donderdagmiddag naar de bieb te gaan! Welkom!

  • Wanneer  elke donderdagmiddag van 14.00 tot 15.30
  • Waar  in de hal van de bibliotheek, ’s-Gravelandseweg 55, Hilversum
  • Kosten: Gratis voor Senver leden, niet leden betalen € 2,50.