Ja, dat weet ik nog – zingen in een omroepkoor

3 thoughts on “Ja, dat weet ik nog – zingen in een omroepkoor

 1. I think this is one of the most vital information for me.

  And I’m glad reading your article. But want to remark on few general things,
  The site style is great,
  the articles is really great
  : D. Good job, cheers

 2. Heb gezongen bij de Merels of de Krekels onder leiding van mevrouw Hulscher; zij dirigeerde altijd met een breinaald.
  1x per jaar gingen we met allemaal uit eten bij een restaurant,
  genaamd Heck.
  Vriendelijke groet,
  Ria van Zelm-Arp

 3. Oh wat leuk deze reactie over de koren. Ik heb gezongen bij de merels onder leiding van Leida Hulcher ik weet het niet precies meer. Ik heb nog een foto waar Willie François aan de piano zit. 1 keer web ik solo gezongen, maar wel liedje? Het was in de studio bij de AVRO, spannend onder de grond naar de studio. Lang, lang geleden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...