Lekker wandelen

Korte wandelingen elke woensdagmiddag

Sinds april 2022 is er elke woensdagmiddag vanaf 14.00 uur een Senver-wandeling in de natuur rondom Hilversum. Bij het eerste begin met een paar deelnemers maar steeds meer Senver-leden weten de weg te vinden en daarom gaan we in 2023 door. Onder begeleiding van buurtsportcoach Ron Buisman zoeken we paden en plekken op die je anders niet zo snel zal vinden. De natuur rondom Hilversum blijkt toch vaak veelzijdiger dan verwacht. Voor zoveel mogelijk variatie is er elk kwartaal een andere startplek. Elke wandeling loop je ongeveer 5 kilometer en je bent dan iets langer dan één uur onderweg.

  • Startpunt t/m maart  Eetcafé Muze Bij Wisseloord, Catharina van Renneslaan 10, Hilversum.
  • Tijdstip  elke woensdagmiddag 14.00 uur
  • Aanmelden is niet nodig maar contact kan natuurlijk altijd. Heb je vragen neem dan contact op met Ron Buisman. Telefoon 06-53879255 of rbuisman@teamsportservice.nl
  • Vrijwilliger worden? Vind je het leuk om als vrijwilliger deze groep mede te begeleiden meld je dan aan bij Ron Buisman. Voor vrijwillige begeleiders is er de mogelijkheid voor deelname aan een korte opleiding bij de Nederlandse Wandelbond.

Langere wandelingen, voor ervaren wandelaars

Lange wandeling door de Eempolder

Op donderdag 1 juni wandelen we vanaf de Theetuin Eemnes door de Eempolder. Het is een pittige route voor ervaren wandelaars, via grasdijken met kleinvee, klinkerpaadjes en asfalt weggetjes. Tijdens deze rondwandeling steken we de Eem over, neem wat kleingeld mee voor het pontveer. Er is een ‘pas op de plaats’ voor een koffie/lunchstop.

  • Verzamelen  om 10.00 uur bij de halte van bus 320 richting Blaricum Bijvanck.
  • Contactpersoon  Ank Vuijst tel. 035 6234850, op 1 juni 06-51010941
  • Kosten: geen, consumptie voor eigen rekening.


IVN-wandelingen

Eens in de 2 maanden organiseren IVN-gidsen Tjepkje Gersjes en Hanneke Schreuder een instructieve én gezellige wandeling door natuurgebieden rondom Hilversum. De aankondiging staat in het maandblad. Kosten € 2,50.