Rondleiding door Museum Hilversum

Fotografiemuseum Hilversum

Rondleiding drie tentoonstellingen

Een rondleiding op maandagmorgen 10 juni langs de huidige drie tentoonstellingen in Fotografiemuseum Hilversum laat je kennismaken met werk van Jana Romanova, Rutger ten Broeke en Koen Hauser.

Water Portraits ‘Water Portraits’ van kunstenaar Jana Romanova verkent op een speelse manier ons waterverbruik. ‘Water Portraits’ ontwikkelde zich over een periode van drie jaar. Allerlei mensen werden uitgenodigd om achter elkaar één liter vers water te hergebruiken. Na elk gebruik werd het water ingevroren en vastgelegd.

Rutger te Broeke – In Hindsight De hoofdtentoonstelling is het bijzondere zwart-wit oeuvre van fotograaf Rutger ten Broeke. Kon je er vorige maand niet bij zijn? Sluit dan deze maand aan bij de rondleiding. ‘Rutger ten Broeke – In Hindsight’ is een reis door ruimte en tijd: een fotografische ontdekkingstocht langs persoonlijke verhalen en onbekende werelden.

Nieuw is de tentoonstelling ‘Paleis der Fotografische Sculpturen’ van Koen Hauser in de voorkamer van het museum. Hauser is fotograaf en beeldend kunstenaar. Meer informatie over de tentoonstellingen vind je op www.museumhilversum.nl.

Datum: maandag 10 juni, van 12.00 – 13.00 uur

Locatie: Museum Hilversum, Kerkbrink 6

Kosten toegang museum: € 9,50, met Museumkaart gratis. Rondleiding is gratis

Aanmelden: kan via de Senver website of op vrijdagmorgen in het winkeltje van Senver in de bibliotheek.