Rondleiding door Museum Hilversum

Rondleidingen speciaal voor Senver-leden zijn er af en toe, bij nieuwe tentoonstellingen. Ze worden aangekondigd in het maandblad.

Speciaal voor Senver-leden: Rondleiding langs 3 tentoonstellingen

Met veel plezier nodigt Museum Hilversum Senver-leden uit voor een rondleiding door maar liefst drie tentoonstellingen. Wandel op donderdag 19 oktober om 14.00 uur mee met museumdirecteur Fleur van Muiswinkel.

De eerste tentoonstelling toont werk van Tamar Frank & Popel Coumou. Tamar Frank heeft speciaal voor Museum Hilversum een nieuwe installatie gemaakt waarin kleur, ritme en lichtintensiteit elkaar afwisselen. ‘Hilversum beter bekeken’ is de tweede tentoonstelling, en bevat foto’s van nieuwsfotografen Anke van der Meer, Selma van der Bijl en Dieuwertje Bravenboer. Zij gingen op onderzoek uit in Hilversum, met drie intrigerende reportages als resultaat. We krijgen onder andere een inkijkje in het leven van Mahsa en Mirsana, twee meisjes die samen met hun familie zijn gevlucht voor de taliban en laat zien welke verworven vrijheden vrouwen in Afghanistan moeten inleveren. De derde tentoonstelling toont zelfportretten van fotograaf Marvel Harris, die door te fotograferen communiceert over zijn innerlijke wereld.

  • Datum donderdag 19 oktober, 14.00 uur
  • Locatie Museum Hilversum, Kerkbrink 6
  • Kosten toegang tot het museum en rondleiding is € 8,50 (senior). Met Museumkaart of Museum Hilversum vriendenpas gratis.
  • Aanmelden via de link op www.senver.nl of op vrijdag in het Senver-winkeltje in de bibliotheek, zie colofon.