Wandelgroep woensdagmiddag 

start vanaf 10 januari op Zonnestraal

De wandeling op woensdagmiddag wisselt van startplek. Er werd in december nog gewandeld vanaf ‘t Pandje aan de Mies Bouwmanboulevard, maar de wandelaars hebben het Spanderswoud, de Bussumerheide en de Westerheide inmiddels goed verkend. De nieuwe startplek voor het eerste kwartaal van 2024 wordt Brasserie Zonnestraal, Loosdrechtsebos 19. Voor het eerst is dat op woensdagmiddag 10 januari (vanwege de nieuwjaarsreceptie op 3 januari).

Elke woensdagmiddag verzamelen onze wandelaars om 14.00 uur bij de brasserie en van daaruit gaan ze op pad. Er valt genoeg te wandelen: de Hoorneboeg, Einde Gooi en de omgeving van Zwaluwenberg. De wandelingen staan onder leiding van IVN gidsen en anderen, en duren ongeveer anderhalf  uur, zo’n 6 tot 8 kilometer. Na afloop wordt er nog wat gedronken bij de brasserie. Voor meer informatie: Theo Veldkamp, tel 06 – 4605 4313.