Vakantiereis 2023

We organiseren dit jaar weer een leuke vakantiereis, deze keer naar Zuid-Limburg met uitstapjes naar onder meer Aken en Maastricht. Op woensdagmiddag 9 augustus is er een informatiebijeenkomst in het Annagebouw, voor wie meer wil weten of nog twijfelt. Je kunt je daarvoor opgeven, zie verderop.

Vijfdaagse reis

Vóór corona was het een gewoonte bij Senver om jaarlijks een vakantiereis te organiseren, en de laatste reis in 2019 naar Blankenberge was een stimulans om het dit jaar weer te doen. Deze keer hebben we een hotel in Valkenburg uitgekozen. We vertrekken op tijd op vrijdag 15 september, en zijn dinsdagavond 19 september weer terug.

Programma

Er is een interessant programma met excursies en rondleidingen. ’s Avonds is er de gezelligheid met elkaar. We bezoeken Thorn, Maastricht, Aken en ook Roermond, en het drielandenpunt in Vaals. Lokale gidsen leiden ons rond, maar er is ook tijd voor een terrasje. Gezelligheid is heel belangrijk deze reis.
We verblijven in een klein hotel in Valkenburg op basis van halfpension. Het hotel ligt in de buurt van het centrum. De reisleiders zijn Helmi Duijvestein, Beatrijs Hollander en Evie Postma. En vergeet de chauffeur van de bus niet: Jan van Dijk.

Praktisch

Bij deze reis kan je geen éénpersoonskamer reserveren. Dat komt omdat de reis betaalbaar moet blijven. Zouden we éénpersoonskamers nemen, dan daalt het aantal deelnemers dat we mee kunnen nemen en worden de kosten van o.a.s de bus veel te hoog. Je moet dus zelf op zoek naar een reisgenoot. Je kunt misschien iemand ontmoeten op de informatiebijeenkomst op 9 augustus, en anders kan de reisleiding ook nog voor je bemiddelen.
De prijs voor deze reis is € 575,00. Dit is inclusief de kosten van de reis, het verblijf op basis van half pension, toegang tot musea, de gidsen, koffie met gebak tijdens de heen en terugreis en het afscheidsdiner de laatste reisdag.

Inschrijven en de informatiebijeenkomst

Je kunt je inschrijven, het liefst via inschrijvingen@senver.nl  of anders telefonisch bij Ike Heerschop, tel. 035-6857016. Voor vragen kun je terecht bij Helmi Duijvestein, via vakantiereis@senver.nl of telefonisch 06-2224 3694.

Je kunt ook eerst vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst komen op woensdagmiddag 9 augustus in het Annagebouw.  Meld je daarvoor aan bij inschrijvingen@senver.nl  of telefonisch bij Ike Heerschop 035-6857016.

We zijn ervan overtuigd dat het een leuke vakantieweek wordt.

Namens bestuur Senver,

Helmi Duijvestein