Vakantiereizen

Vijfdaagse vakantiereis naar het prachtige Ahrdal

Van 16 – 20 september

Dit jaar komt er weer een heerlijke vakantiereis, speciaal voor Senver-leden. De reis gaat naar het prachtige Mayschoss in het Ahrdal, beroemd om zijn landschap van wijngaarden en rotspartijen, kastelen en vakwerkdorpen. We verblijven in het Mayhotel, een familiehotel dat enkele jaren geleden bij de grote wateroverlast dusdanig beschadigd was geraakt en daarom helemaal opnieuw is opgebouwd. Alle kamers zijn bereikbaar met liften en beschikken over een inloopdouche. Vanuit Senver gaan Helmi Duijvestein en Theo Veldkamp mee als begeleiders.

Programma

De vijfdaagse reis van 16 tot en met 20 september wordt gemaakt met een touringcar en chauffeur van Eemland Reizen, bekend bij Senver vanwege de maandelijkse dagtochten. Het dorpje Mayschoss ligt op ongeveer 250 km van Hilversum, dus dat is qua afstand goed te doen. Tijdens de heenreis bezoeken we een abdij in Tegelen. Er zijn elke dag excursies, onder andere naar Maria Laach, (met)een wijnproeverij, naar Remagen en een tochtje met de vulkaanexpres, een bezoek aan het keramiekmuseum in Westerwald. Op de terugreis bezoeken we Mönchengladbach, en na een gezellig afscheidsdiner zijn we aan het begin van de avond weer terug in Hilversum. Elke avond is er in het hotel een geanimeerd programma, de drankjes en snacks ’s avonds zijn gratis.

Kosten

De kosten bedragen € 625,00 per persoon. Voor een eenpersoonskamer betaal je € 80,00 toeslag. Er zijn 20 eenpersoonskamers beschikbaar en ook 20 tweepersoonskamers. De reis is all-inclusive, dus alle kosten zijn inbegrepen zoals toegang tot musea , de rondleidingen, lunches, diners en dus ook de drankjes en snacks in het hotel tussen 17.00 en 23.00 uur.

Informatie en aanmelden

Meld je zo gauw mogelijk aan, in ieder geval voor half april bij inschrijving@senver.nl. Je ontvangt dan een vragenformulier voor opgave van de nodige gegevens. De eenpersoonskamers zijn beschikbaar ‘zo lang de voorraad strekt’, dus wees er snel bij. Als je vragen hebt, kun je terecht bij Helmi Duijvestein, tel. 06-22243694. Half juli komt er een kennismakingsbijeenkomst met de mensen die meegaan.