Creatief werken met memoires

Begin 2019 start de tweede ronde van deze werkgroep.

Mensen die de eerste ronde meededen vertelden:

‘Het is voor mij heel motiverend zó met memoires bezig te zijn in deze groep en het is mooi om naar elkaar te luisteren. Ik leer er ook veel van omdat onze werelden zo verschillend zijn. Ik vind het heel boeiend en de sfeer is hartverwarmend.

Na zo’n ochtend kan mijn dag niet meer stuk. Hier praten we echt met elkaar wat in mijn directe omgeving haast niet meer voorkomt. Ik ga hier blij vandaan. Zo veel verrassende en herkenbare herinneringen en ervaringen, steeds in een ander sausje.

Ik word me ervan bewust  hoe en waar ik nu ben, en waarom Ik besef nu pas de veelheid van gevoelens bij de verschillende gebeurtenissen uit mijn leven. Ik ontdek dat ik me ontwikkeld heb uit mijn zwakke en sterke punten en dat geeft me houvast voor mijn leven nu.’

Gemotiveerd gaan we verder en mocht u zin hebben mee te doen, geef u dan snel op, want er zijn nog een paar plaatsen vrij en vol is vol.


  • Tijdstip: Elke eerste en derde vrijdagmorgen van de maand (4 en 18 januari, 1 en 15 februari, 1 en 15 maart en 5 en 19 april, dus 8 keer), 10-12 uur.
  • Plaats: Rozenstraat 30 Hilversum
  • Kosten: 3 euro leden, 4 euro niet leden van Senver
  • Contact: Ellen Sterkenburg, 06-37301636, 035-7724929. lechaim.e<AT>gmail.com