Fietsen

Fietstochten oktober 2019

Vanwege de mooie nazomers die we een aantal jaren achter de rug hebben, heeft de werkgroep besloten deze maand twee korte tochten te organiseren. Het vertrekpunt is vanaf de Kerkbrink. Vooraf opgeven is niet nodig. De consumpties die we onderweg gebruiken zijn voor eigen rekening.

Korte fietstocht 1 oktober.

Ineke Mateman en Hennie Zandee staan om 13.00 uur op de Kerkbrink te wachten om met elkaar een bos- en heidetocht te fietsen. Het is een route van ongeveer van 25 à 30 km. Tussendoor maken we een stop om ergens iets te drinken.

Korte fietstocht 22 oktober 2019.

Joke Groen en Rinus Klippel willen een herfstroute fietsen. Waarheen is nog een verrassing. We vertrekken om 13.00 uur vanaf de Kerkbrink. De route zal ongeveer 25 à 30 km zijn met onderweg een consumptiestop.

Het seizoen 2019 komt hiermee ten einde. Met passen en meten en de solidariteit van de werkgroepleden onderling is het gelukt om de tochten door te laten gaan. Willen we van 2020 een succesvol fietsjaar maken, dan hebben we hierbij ondersteuning nodig van een aantal nieuwe begeleiders. Voor informatie kun je terecht bij Hennie Zandee hennyzandee<AT>hetnet.nl.