Kaartjes kopen

Nieuw, aanmelden en kaartje kopen voor Senver-lezingen in de bibliotheek

Met ingang van het nieuwe seizoen gaat het aanmelden en het kopen van kaartjes voor alle Senver-lezingen die in de theaterzaal van de bibliotheek worden gehouden via het inschrijfsysteem van de bibliotheek.

Dus u hoeft niet meer lang te voren op de dag zelf aanwezig te zijn, om in lange rijen een nummertje te bemachtigen en contant af te rekenen bij de gastvrouwen.

Het nieuwe systeem voorkomt teleurstelling bij een volle zaal en een vergeefse rit naar de bibliotheek.

 

Het nieuwe inschrijven geldt voor:

  • De klassieke-muzieklezingen
  • De museumlezingen
  • De serie De Passie van..
  • De Historische lezingen

Aanmelden en betalen kan voortaan online

Online, dat is nieuw maar reuze handig. Van uit huis logt u in op de website van de bibliotheek. U volgt de stappen zoals hieronder in het kadertje staan en als u uw inschrijving hebt afgerond met de betaling via iDeal bent u verzekerd van een plekje op de door u gekozen datum en lezing.

Sommige lezingen worden op meerdere data gehouden, dan kan er ook een keuze worden gemaakt voor welke datum en ziet u ook wanneer een datum vol is en u mogelijk wel op de tweede datum terecht kunt.

Komt u er onverhoopt toch niet uit dan kunt u altijd bellen met de bibliotheek tel. 035-6212942. Bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur. Alle medewerkers daar zijn bekend met het inschrijfsysteem en helpen u graag op weg.