Poëzie in de Bieb

Lievelingsgedichten van Senver-leden

Ook de Poëzie-bijeenkomsten starten weer. Nog niet in de sfeervolle zaal van Sociëteit De Unie, maar wel in een aangepaste opstelling in het leescafé van de bibliotheek, waar we heel blij mee zijn.

Op dinsdag 18 augustus presenteren zo’n tiental Senver-leden hun lievelingsgedicht.

Van Rutger Kopland tot Vasalis en van Rainer Maria Rilke tot Ellen Warmond en nog veel meer; in een bonte parade passeren zij de revue. De middag staat onder begeleiding van Robert Grijsen, voormalig stadsdichter van Hilversum en bij velen bekend als docent, presentator, theatermaker en cursusleider. U bent van harte uitgenodigd om deze opening van het nieuwe seizoen van Poëzie in de Soos – maar dan in de Bieb – bij te wonen.


  • Datum dinsdag 18 augustus, 16.30-18.00 uur, met tussendoor een kopje koffie of thee aan de tafeltjes. De bibliotheek is speciaal voor ons open om 16.15 uur; we wachten buiten.
  • Reserveren: Kaartjes zijn te bestellen vanaf 14 dagen voor de bijeenkomst via de website van de bibliotheek.. Kaartje kopen aan de balie is niet mogelijk. Lees op de website ook de regels die de bibliotheek hanteert.
  • Prijs: € 5,00