Gastenboek 10 jaar Senver

27 thoughts on “Gastenboek 10 jaar Senver

 1. Beter laat dan nooit!

  Het is vandaag weer zondag dus….na de ochtend besognes begint de dag met het kijken naar wat de zeer actieve Senver vrijwilligers mij voor suggesties geven voor deze dag.
  Ik ben heel blij met jullie “ oppeppers “ dank aan u allen.

 2. Van harte gefeliciteerd met dit jubileum. Een prachtclub!!
  Ik sta echt versteld hoe professioneel de aanpak is.
  Overal wordt aan gedacht bij het organiseren van alle activiteiten en inderdaad voor ieder wat wils.
  Ik bewonder de creativiteit van alle vrijwilligers!
  Dank jullie wel en ga zo door!!

 3. Het is steeds weer een feest om het maandelijkse Senverblad te openen en kennis te nemen van alle activiteiten. Er is steeds voor “elck wat wils”!
  Het is ook knap om wekelijks een Oppepper samen te stellen. Met steeds een opwekkende inhoud op de zondagmorgen.
  Hartelijk dank aan alle vrijwilligers voor jullie mooie werk 😉

 4. Hartelijk gefeliciteerd met jullie 10-jarig bestaan🍰🎉🥂
  Vroeger woonde in Hilversum,sinds 2007 in Workum.
  In de coronaperiode sloot ik me bij jullie aan na een tip van Jan I.
  Met veel plezier las ik de , aanvankelijk, dagelijkse Oppeppers, wat een werk zat daarin en wat een verbinding brachten jullie tot stand🙏.
  Ik wens jullie en ons een goed vervolg!

  Hartelijke groet van Alie van’t Hoenderdal

 5. Nu misschien als “laatkomertje”, maar bij de oprichting in ieder geval aanwezig, na het volgen van het dramatische verloop van die idiote dwangmaatregelen die idiote Anbo-mevrouw toen al nam tegen onze prachtige actieve leden in Hilversum E.O.
  Hier wil ik mijn enorme blijdschap en complimenten uitspreken voor alles wat Senver is. 10 Jaar!!!! Mijn felicitaties.!!!! Na die beruchte oprichtings- vergadering hebben jullie het toch maar geflikt om waarschijnlijk de meest bloeiende seniorenverening van Nederland te zijn. BRAVO!!!!!

 6. Hartelijk Gefeliciteerd met jubileum van Senver.Ik heb nog langere herinneringen aan de vereniging.Ik was er n.l.bij toen Ineke voorzitter werd toen we nog bij de ANBO waren.En het was toch zonde om alles te laten schieten wat wij zelf al georganiseerd hadden.Dus heb ik vele jaren als lid en vrijwilliger mee kunnen doen.Helaas kan ik nu niet veel meer maar heb er heel veel goede herinneringen aan.Extra pluim voor de vele vrijwilligers!

 7. Van harte gefeliciteerd met jullie actieve senioren vereniging. Geen inwoner van Hilversum..(Huizen) in 2013 werden we al geattendeerd op de vereniging .Met name werd de muziek ochtend van Claire geroemd. Mijn eerste bezoek was een complete verrassing. In twee uur tijds zoveel nieuws gehoord en kon ik kennis maken met de mis van Jenkins. Elke muziek ochtend een hoogte punt. Helaas red ik het fysiek niet meer, maar de terugblikken kan ik opzoeken en heb met de opgedane kennis ongelooflijk veel plezier. Gelukkig ook de zondag krant .Heel veel succes

 8. Van harte gefeliciteerd met jullie actieve senioren vereniging. Geen inwoner van Hilversum..(Huizen) in 2013 werden we al geattendeerd op de vereniging .Met name werd de muziek ochtend van Claire geroemd. Mijn eerste bezoek was een complete verrassing. In twee uur tijds zoveel nieuws gehoord en kon ik kennis maken met de mis van Jenkins. Elke muziek ochtend een hoogte punt. Helaas red ik het fysiek niet meer, maar de terugblikken kan ik opzoeken en heb met de opgedane kennis ongelooflijk veel plezier. Gelukkig ook de zondag kracht.Heel veel succes

 9. Van harte gefeliciteerd met jullie 10-jarig jubileum! Een behoorlijke prestatie 🙂

  Bedankt voor alle mooie activiteiten die jullie hebben georganiseerd en voor wat jullie bieden aan de senioren in Hilversum <3

 10. Helaas last minute verhinderd om het feest rond het 10-jarig bestaan van Senver bij te wonen. Graag willen we wel de loftrompet steken bij dit jubileum.
  Senioren Vereniging Hilversum is een unieke club, goed georganiseerd, veel te bieden voor elk wat wils. Knap hoe de contacten zijn onderhouden tijdens de covid-periode, alle andere instellingen en organisaties waar we lid van zijn bakten daar niets van. Dan naast een geweldig uitgevoerd maandblad -zo’n paginanummering zie je in geen enkel tijdschrift of nieuwsbrief- nog steeds elke zondag een oppepper. Blij dat we lid zijn. Bestuurs- en redactieleden van harte gefeliciteerd met het succes en veel dank voor alle zeer gewaardeerde activiteiten waar zo enorm veel vrije tijd in gaat zitten.

 11. Gefeliciteerd met het jubileum. Jammer dat ik er niet bij kon zijn! Dankzij Senver heb ik vele mooie uitjes gehad zowel met de kleine bus als met de touringcar van Jan van Dijk tijdens de Zomerschool weken. Top begeleiding er bij. Zongen ik een prachtige zomer gehad met een vakantiegevoel. Tuurlijk heb ik ook nu weer uitjes geboekt met de kleine Senver bus/bibliotheek. Ik ben blij met Senver!

 12. Van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan. Het was een heel gezellige viering in het museum. Het officiële gedeelte was leuk om bij aanwezig te zijn. Het felicitatieboek heb ik niet gezien. Daarom op deze manier nog alle lof.

 13. Van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan. Het was een heel gezellige viering in het museum. Het officiële gedeelte was leuk om bij aanwezig te zijn. Het felucitatieboek heb ik niet gezien. Daarom op deze manier nog alle lof.

 14. Hartelijk Gefeliciteerd!!!!! Alle vrijwilligers heel erg bedankt. Geweldige vereniging en ik ben heel blij met jullie. Het feest kon ik niet meemaken, ik ben n.l op vakantie, is ook leuk. Hoop in de toekomst nog vaak van jullie diensten gebruik te maken. Hartelijk groet, Ans.

 15. Geweldig alweer 10 jaar..Gefeliciteerd.. Toen mijn man overleed dacht ik “wat nu”
  Door jullie durfde ik alleen op pad te gaan. Voor jullie leuke uitjes in te schrijven. Dus leuke mensen ontmoeten. Dus doorgaan met een ander leven. !!
  De oppepper van zondag is een leuk begin van de zondag.Reuze knap van jullie die dat organiseren.
  Weer leuke onderwerpen te bedenken. Petje af!!!
  Lèneke Dieperink

 16. Van harte gefeliciteerd met het tienjarig bestaan van Senver. Wat een gelukkige gedachte ooit om te breken met ANBO en de vreselijke Liane. Ik ben nog niet lang lid maar heb toch al een paar keer met plezier gebruik kunnen maken van het aanbod aan activiteiten van Senver.
  Hopelijk blijft Senver nog vele jaren bestaan.
  Henne Koelbloed-Hendriks

 17. Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan.
  Ik vind het een geweldige vereniging en feliciteer vooral alle vrijwilligers.
  Ik hoop, dat jullie een mooi feestje hadden gisteren.

  Mieke

 18. Van harte gefeliciteerd met het jubileum . Ik ben de zondag bij het lezen van de Senvermail direct klaar wakker , prachtig mooi en heel interessant wordt alles weergegeven. Hartelijk dank

 19. Het was een heel feestelijk feest met wel 150 aanwezigen .
  Veel leden, oud bestuurders en notabelen .. Nu weer op naar het volgende feest.

 20. Gefeliciteerd allemaal, vooral de vrijwilligers die al deze jaren er voor zorgden dat het een mooie bloeiende vereniging is geworden. Vooral hebben jullie in de Corona tijd veel mensen ondersteund ,en de topper is de oppepper! Ik kon er gisteren helaas niet bij zijn.
  Groetjes Lidy

 21. Wat een bijzondere dag moet 1 september 2012 geweest zijn voor de Stichters van Senver.: het zeker weten dat zo’n vereniging bijdraagt aan het welbevinden van ouderen. En nu, na tien jaar zien hoe hun plan werkt. Voor ouderen door ouderen en met ouderen. Wat een energie, wat een dynamiek. Het plezier spat er van af.
  Dat is toch echt een felicitatie waard. Op naar het volgende lustrum! Van Harte!

 22. Vanharte gefeliciteerd met het 10jarig bestaan van senver. En dat dank zij de onvermoeibare inzet van de vele vrijwilligers. Dankjewel daarvoor.

 23. Van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Een unieke vereniging.
  Helaas kan ik niet op het feest zijn, vandaag loop ik een stukje Pieterpad.
  Henk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...